reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie no teraz to się uśmiałam[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A można wiedzieć jak się poznaliście???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj z tym poznaniem to była za skomplikowana historia.Bo poznaliśmy się jak mieliśmy po 18 lat ,a to już z 12 lat temu było.Można powiedzieć, ze to taka Love story [emoji16].Bo mamy zdjęcie razem z czasów kiedy jeszcze nie byliśmy razem ,zrobione z ukrycia.Można powiedzieć, ze poznaliśmy się jak w knajpie leciała "autobiografia" Perfect[emoji10].To w zasadzie taka miłość od pierwszego wejrzenia.
Do której potrzeba było roku ,żeby nasze drogi ponownie się zeszły.Nieraz sobie powtarzam ,ze może ten rok ,był potrzebny ,żebyśmy dorośli.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@aga_agi [emoji34][emoji34][emoji34][emoji34]. Kurna no a może miałaś późniejszą owulacje. Nosz kurna tak liczę na te Twoje dwie kreski!!!!!!

@Nusia123 Kochana to wcale nie musi oznaczać nic złego. Moja teściowa też ma taką gulojkę w piersi, ale Ona nie rośnie nie jest to nic groźnego. Głowa do góry będzie dobrze musi być!!!
Ja mam za to problemy z wiecznie powiększonymi węzłami chłonnymi. Po bokach piersi i w pachwinach. I muszę być przez ro pod stałą kontrolą lekarza bo Moja babcia zmarła na raka. Ale mam już to ładnych parę lat i nic się nie dzieje. U Ciebie też to nie będzie nic złego zobaczysz.

@alunia87 daj znać co tam u Ciebie????

Kurna no dalej dziewczyny!!!
Przesyłam dla każdej po trochu fluidków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Musi w końcu któraś przetrzeć szlaki!!!!

Dziekuje anetko agiagi alunia 87 ewela i wszystkim za wsparcie jestescie kochane :*:*:*
Test dzis negatyw brzuch pobolewa jutro tancze na weselu z ciotka z ameryki kurcze ;)

@DorciaMamaOlka to wspaniale!!! A wczoraj wieczorem myślałam o Was zanim poszłam spać. Ale cieszę się że wszysyko dobrze!!! To już nie taki trufelek[emoji6][emoji6][emoji6]rączki nóżki oj to cudownie!!!

@90_natka tak u nas jest. Kobieta może zacząć prace dopiero 4 miesiące po porodzie. Bo to ma być taki czas na wypoczynek i przebywanie z dzieckiem.
W sumie to podoba Mi się to. Cieszę się, że synuś już taki duży!!!! Ale o co chodzi z tym łożyskiem?? Bo Ja to raczej zielona w tych sprawach??

@alunia87 no to była miłość od pierwszego wejrzenia[emoji7][emoji7][emoji7]ale co wam z tym rokiem się stało??? Nie jesteście z tego samego miasta???

Ja z Moim mężem mamy bardzo dużo wspólnych znajomych. A najśmieszniejsze, że nigdy się nie poznaliśmy, tylko w końcu przez internet[emoji23][emoji23][emoji23]z męża wtedy dobrym przyjacielem bardzo dobrze się znałam, ale jakimś cudem nigdy nie było na tych spotkaniach wszysyko i jego i Mnie. A jak już zaczęliśmy być ze sobą i okazało się ,że My wszyscy się znamy to była niezła "zwała" z tego[emoji23][emoji23][emoji23]Mój mąż z zamiłowania jest albo raczej był Dj. I jak pisaliśmy ze sobą tak w internecie i On chciał się spotkać a Ja na początku wolałam poczekać. Ja pracowałam na nockach w kebabie z Moim szefem. I któregoś razu patrzę, że idzie znany Mi chłopak. Okazało się, że to On i wygoniłam szefa żeby sprzedawał[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23](w porządku koleś był) szczęście, że miałam ten śmieszny daszek na głowie[emoji23][emoji23]i Nie było za bardzo widać Mojej twarzy[emoji23]jak Mu to potem opowiadałam to się śmiał ze Mnie[emoji6][emoji6][emoji6]

@AnetaManiak właśnie tak jakoś się złożyło,że żadne z nas nie miało do siebie numeru.Ja miałam w ten dzień rozladowany.I nie byliśmy z tych samych miejscowości.Nawet jak przychodzilismy do tego lokalu co się poznaliśmy to się mijalismy.Tez mieliśmy wspólnych znajomych, ale ja nie znałam jego nazwiska,a jak pytałam po imieniu to zwykle w błąd byłam wprowadzana.Wychodzić w weekendy tez za często nie mogłam, bo jeszcze się uczyłam i z kasa było krucho.Dopiero przypadkowo na siebie wpadliśmy po roku.Na ostatniej dyskotece kończącej sezon wakacyjny.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka to wspaniale!!! A wczoraj wieczorem myślałam o Was zanim poszłam spać. Ale cieszę się że wszysyko dobrze!!! To już nie taki trufelek[emoji6][emoji6][emoji6]rączki nóżki oj to cudownie!!!

@90_natka tak u nas jest. Kobieta może zacząć prace dopiero 4 miesiące po porodzie. Bo to ma być taki czas na wypoczynek i przebywanie z dzieckiem.
W sumie to podoba Mi się to. Cieszę się, że synuś już taki duży!!!! Ale o co chodzi z tym łożyskiem?? Bo Ja to raczej zielona w tych sprawach??

@alunia87 no to była miłość od pierwszego wejrzenia[emoji7][emoji7][emoji7]ale co wam z tym rokiem się stało??? Nie jesteście z tego samego miasta???

Ja z Moim mężem mamy bardzo dużo wspólnych znajomych. A najśmieszniejsze, że nigdy się nie poznaliśmy, tylko w końcu przez internet[emoji23][emoji23][emoji23]z męża wtedy dobrym przyjacielem bardzo dobrze się znałam, ale jakimś cudem nigdy nie było na tych spotkaniach wszysyko i jego i Mnie. A jak już zaczęliśmy być ze sobą i okazało się ,że My wszyscy się znamy to była niezła "zwała" z tego[emoji23][emoji23][emoji23]Mój mąż z zamiłowania jest albo raczej był Dj. I jak pisaliśmy ze sobą tak w internecie i On chciał się spotkać a Ja na początku wolałam poczekać. Ja pracowałam na nockach w kebabie z Moim szefem. I któregoś razu patrzę, że idzie znany Mi chłopak. Okazało się, że to On i wygoniłam szefa żeby sprzedawał[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23](w porządku koleś był) szczęście, że miałam ten śmieszny daszek na głowie[emoji23][emoji23]i Nie było za bardzo widać Mojej twarzy[emoji23]jak Mu to potem opowiadałam to się śmiał ze Mnie[emoji6][emoji6][emoji6]

W sumie to jak tak myślę teraz o tym powrocie do pracy to u nas też jest obowiązkowy macierzyński którego nie można się zrzec- chyba 16 tyg, dopiero potem resztę można "oddać" ojcu dziecka ;) a u Was są tylko te 4 miesiące czy dalej można przedłużyć? Bo w PL to teraz po nowemu jest w sumie max rok urlopów związanych z urodzeniem się dziecka.
Co do tego łożyska to jest tak, że łożysko ma swoje stopnie dojrzałości, tak jakby z kolejnymi tyg ciąży starzeje się. Prawidłowo powinno być tak że zwapnienia mogą pojawić się dopiero pod koniec ciąży, a nawet dopiero przy ciąży przenoszonej (oczywiście mówię tu o sporych zwapnieniach bo małe mogą pojawić się trochę wcześniej i dopóki nie rosną jest ok). U mnie są dość duże jak na ten tc a im większe tym łożysko starsze i może coraz gorzej pracować, w efekcie prowadząc do złego odżywienia dziecka. U mnie prawdopodobnie spowodowane to jest cukrzycą.

@DorciaMamaOlka wspaniałe wieści! Niech Wasze Małe Szczęście dalej zdrowo rośnie :)

reklama
Do góry