@DorciaMamaOlka to wspaniale!!! A wczoraj wieczorem myślałam o Was zanim poszłam spać. Ale cieszę się że wszysyko dobrze!!! To już nie taki trufelek[emoji6][emoji6][emoji6]rączki nóżki oj to cudownie!!!
@90_natka tak u nas jest. Kobieta może zacząć prace dopiero 4 miesiące po porodzie. Bo to ma być taki czas na wypoczynek i przebywanie z dzieckiem.
W sumie to podoba Mi się to. Cieszę się, że synuś już taki duży!!!! Ale o co chodzi z tym łożyskiem?? Bo Ja to raczej zielona w tych sprawach??
@alunia87 no to była miłość od pierwszego wejrzenia[emoji7][emoji7][emoji7]ale co wam z tym rokiem się stało??? Nie jesteście z tego samego miasta???
Ja z Moim mężem mamy bardzo dużo wspólnych znajomych. A najśmieszniejsze, że nigdy się nie poznaliśmy, tylko w końcu przez internet[emoji23][emoji23][emoji23]z męża wtedy dobrym przyjacielem bardzo dobrze się znałam, ale jakimś cudem nigdy nie było na tych spotkaniach wszysyko i jego i Mnie. A jak już zaczęliśmy być ze sobą i okazało się ,że My wszyscy się znamy to była niezła "zwała" z tego[emoji23][emoji23][emoji23]Mój mąż z zamiłowania jest albo raczej był Dj. I jak pisaliśmy ze sobą tak w internecie i On chciał się spotkać a Ja na początku wolałam poczekać. Ja pracowałam na nockach w kebabie z Moim szefem. I któregoś razu patrzę, że idzie znany Mi chłopak. Okazało się, że to On i wygoniłam szefa żeby sprzedawał[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23](w porządku koleś był) szczęście, że miałam ten śmieszny daszek na głowie[emoji23][emoji23]i Nie było za bardzo widać Mojej twarzy[emoji23]jak Mu to potem opowiadałam to się śmiał ze Mnie[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom