reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Nie no teraz to się uśmiałam[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A można wiedzieć jak się poznaliście???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

No nawet pies Gizmo [emoji23]

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
I do tego tem sam rocznik. Oj Kochana mamy wiele ze sobą wspólnego[emoji6][emoji6][emoji6]niby przypadek ale ogólnie bardzo miły. Ty a My może jakaś rodzina, że mamy tyle wspólnego[emoji6][emoji6][emoji6]

My ogólnie 11 lat razem prawie, a po 4 ślub wzielismy[emoji2]. Tak, że myślę, że staż juz spory[emoji2].A ty ile lat już po ślubie?

9lat po ślubie a prawie 10lat razem. My to agenci byliśmy po 2 miesiącach znajomości zaczęliśmy planować ślub a po 7 miesiącach już byliśmy przed ołtarzem[emoji23][emoji23][emoji23]

A na co czekać [emoji3].My musieliśmy sami za wszystko zapłacić dla tego się to wszystko opozniło.I nigdy dla nas ślub nie miał jakieś tam wartości,po za formalną.Przykladem jest to, że zdjęcia ze ślubu dalej nie wywołane.

reklama
Hej dziewczyny :)

Ewela super, że wizyta same dobre wieści i już wszystko wiesz co z tym zastrzykiem.

@AnetaManiak a dlaczego aż do 4 miesięcy po porodzie masz zakaz pracy od lekarza? Ogólnie tak u Was jest że kobieta po porodzie ma zakaz czy Twój indywidualny przypadek?
Co do rzeczy dla Maluszka to ja przy córci też się tyle naczytałam, masę nakupowaliśmy a w sumie sporo rzeczy okazało się zbędnych ;) więc na pewno z wszystkim ogarniecie mimo że sami tam jesteście :) moja rada to właśnie taka że warto przemyśleć czy na pewno wszystko Wam się przyda :)

Ja dziś byłam na dodatkowej wizycie, u lekarza który robił mi cc poprzednie. No i on tak do końca nie jest przekonany czy próba porodu sn jest taka pewna u mnie, na tą chwilę blizna dosyć cienka a do porodu jeszcze trochę czasu i trzeba ocenić za parę tyg (2-3) jak wygląda żeby nie ryzykować pęknięcia macicy i innych powikłań przy porodzie. Poza tym łożysko już ma cechy zwapnienia a ponoć dość wcześnie na to więc jak takim tempem będzie to postępować to może być konieczne cc przed terminem żeby na pewno nic złego na sam koniec sie nie wydarzyło. Wody w granicach normy choć nie jest ich dużo i mówi, że jest ryzyko powtórki (z córką miałam bezwodzie) więc trzeba kontrolować jak szybko się ilość wód zmniejsza. No ale z dobrych wiadomości to tyle że mały ma się całkiem dobrze i waży trochę ponad 2300g :)

Do góry