Kochana dzięki temu, że myśli skierowuje na Was to nie mam czasu myśleć o tych złych sprawach[emoji6][emoji6][emoji6]także Mi to bardzo bardzo na rękę. Zresztą naprawdę Ja to bym każdej z Was już mała duszyczkę podarowała żeby się w brzuszku rozwijała!!!
A Ja od środy na zwolnieniu. Ale niestety dostałam całkowity zakaz pracy od lekarza, aż do 4 miesięcy po porodzie. Wczoraj byłam szkolić nową pracownicę. Mojej znajomej wnuczka pracuje teraz na Moim miejscu. Byłam z nią wczoraj przez 3godziny i wszystko ładnie zrobiła. A dzisiaj rano przyszła na kontrol nasza zleceniodawczyni ( kobieta fałszywa z piekła rodem) i zadzwoniła do Mojej szefowej, że nic nie jest zrobione i, że Ona nie chce tej pracownicy bo jest za młoda i bo jest "Bułgarką". Szefowa do Mnie zadzwoniła i to wszystko Mi opowiedziała ale bez nerwów normalnie bo wie jaka tamta jest. Próbowałam się dodzwonić do tamtej i wiecie co nie odbiera ode Mnie. A wiem, że ma Mój nr bo nie raz jak miałam coś ekstra zrobić albo chciała żebym to Ja kogoś od nich zastąpiła to wydzwaniała. Boziu Ja nie rozumiem takich ludzi. Jak można być takim człowiekiem. Ona ponoć tak się wkórw...... jak usłyszała, że jestem w ciąży i nie będę pracować, że Moja szefowa była aż w szoku. Wiem, że tamta Mnie chwaliła ale i też gadała na Mnie. Co za fałszywe babsko!!!! Tak żem się rano na to wkórzyła że hej.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom