AnetaManiak
Fanka BB :)
@DorciaMamaOlka a nie dzwigałaś czegoś przypadkiem ostatnio??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie,nic od rana tak boli@DorciaMamaOlka a nie dzwigałaś czegoś przypadkiem ostatnio??
Ja się bardzo takich bóli boje. Także Ja już bym chyba dzwoniła do gina. Może weź sobie dodatkową dawkę magnezu. Tym nie zaszkodziszNie,nic od rana tak boli
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to najważniejsze żebyś się do nich nie tuliła i ich kup nie dotykała Praca w ogrodku tylko w rękawiczkach. To koty są największymi nosicielami. Wszysto będzie dobrze.Nie mam. Znajomi za to mają ale domowe co dworu na oczy nie widziały.
No to super [emoji3]Strasznie boje sie zapeszyc, ale zrobilam wczoraj test 8 dni po owulacji wyszla lekka kreska [emoji4]
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Przy toxo są tam jakieś 3 wyniki. Ale z tego co zrozumiałam lekarza to ani jej nie przechodziłam ani nie mam właśnie tych przeciwciał. Ale z tego co tak czytam to nie jest tak łatwo zarazić się tą chorobą. Trzeba być naprawdę nie ostrożnym żeby się nią zarazić. Oczywiście chodzi Mi jak się jest raczej już starszym, bo wiadomo, że jako dziecko to się to olewa. Surowego mięsa nie jadłam i nie jadam. Owoce warzywa zawsze myję. A co do kotów to wolę psy. Także nie miziam ich bo Mnie do nich nie ciągnie.@AnetaManiak
Moj syn mial podejrzenie rozyczki gdy bylam w ciazy, a ja rozyczki nigdy nie przechodzilam. Lekarze na szybkosci robili mi badania czy mam przeciwciala okazalo sie, ze mam. Moze w Twoim przypadku jest podobnie ?
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "