reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

InezkaK chcialabym miec taka sile jak Ty ja jestem po pierwszej stracie i nie daje sobie z tym rade. Caly czas mysle o moim dzidiusiu nie moge spac jesc ani mi sie niechce oddychac. Ja chyba zwariuje to byla .oja szansa a ja ja zmarnowalam. Mam nadzieje ze kazda z was dziewczyny bedzie jeszcze szczęśliwa.
Kochana nawet Tak nie myśl, że Ty tą szansę zmarnowałaś!!! To nie była Twoja wina. Nie wolno Ci się obwiniać. Opowiedz nam coś o sobie. Masz już dzieci?? Długo staraliście się o tego aniołka??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
InezkaK chcialabym miec taka sile jak Ty ja jestem po pierwszej stracie i nie daje sobie z tym rade. Caly czas mysle o moim dzidiusiu nie moge spac jesc ani mi sie niechce oddychac. Ja chyba zwariuje to byla .oja szansa a ja ja zmarnowalam. Mam nadzieje ze kazda z was dziewczyny bedzie jeszcze szczęśliwa.
Ja wcale nie mam takiej siły[emoji15] to tutaj dziewczyny daja mi wiarę ze jeszcze jest nadzieja a o moich aniolkach 25.07.2011 Julian[emoji56]20.02.2017Lilianna[emoji56]i 17.05.2017 ?[emoji56]mysle zawsze i wszedzie i ciagle jak slysze jakis termin porodu albo dowiaduje się o ciąży u kogoś to .....chyba nie musze kończyć
Nigdy tego nie zapomnisz ale... Jak poradzisz sobie troszke ze swoimi emocjami to pomysl ze ten aniolek moze wrocic do ciebie zdrowy i silny tylko w pozniejszym terminie i tego ci życzę [emoji182][emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, jestem... po wariackim tygodniu :p
Zaczne od tego na czym skonczylam czyli urodzinki mojego pierworodnego wypadly fajnie, tak jak pisalam wczesniej torcik robilam ja , ale On tradycyjnie go ubieral :D fotke tortu wrzuce z telefonu zaraz.
Tamten tydzien zlecial na wariackich papierach . Nie chcialam za duzo myslec na temat staran wiec zajelam sie praca i domem. Tak zlecialo do piatku. W piatek mielismy z M 16 rocznice naszego slubu, wiec dzien wczesniej zaplanowalismy jakas fajna kolacyjke. No niestety w piatek zalapalam takiego dola,ze nie da sie opisac :( wylam,spalam,wylam i tak na zmianej .Rocznicowa kolacja zostala przesunieta o jeden dzien pozniej :p
Takim to sposobem dotarlam do nastepnego czasu staran czyli moje dni plodne zaczely sie 5 lipca, owulacja wedlug kalendarza wypadla na 10 , wedlug mnie na 8 lipca :). Starania byly w sobote i w poniedzialek wiec teraz czekamy na rezultaty :) Co ja bym dala,zeby okazalo sie,ze sie udalo! Tym razem nie nastawiam sie na nic i nie nakrecam sie raczej podchodze z dystansem do calej sytuacji.

Kochana pod zadnym pozorem nie mysl, ze to Ty zmarnowalas szanse. Ja jestem pewna, ze Bog ma jakis plan wobec nas dlatego tak teraz tocza sie nasze losy, a w przyszlosci bedzie nam to wynagrodzone [emoji5] Tylko nie mozna sie poddawac! Do kogo swiat nalezy? Do Kobiet! !! I tego sie trzymajmy [emoji16]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Taki oto byl torcik [emoji5]

1499863134-aaaaaa.jpeg

1499863153-aaaaaa.jpeg

@90_natka no w sumie racja, zawsze jak się lepiej poczuje to mogę wrócić. A bynajmniej mam tą świadomość, że zwolnić Mnie nie mogą[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi nie zmieniam pracy bo nie dam rady pracować bynajmniej w najbliższym czasie. Ciąża naprawdę Mnie osłabia i to bardzo. Ogólnie nie chciałam iść na zwolnienie ale nie daje rady. Naprawdę czuję się fatalnie. Mam tylko nadzieję, że z kruszynką wszystko w pożądku bo dla niej zniosę wszystko.

@Nusia123 a co tam u Ciebie słychać?? Który dzień cyklu?? Jak tam starania i nastawienie??

@Millo Moje Gratulacje!!Torbielka się wchłonie zobaczysz. Najważniejsze, że mała jest zdrowiutka!!!

Teraz ty jestes najwazniejsza i dzidzi nie praca !! Olej ich walcz o kruszynke :);)
Ja mam miec @ 20 czerwca ale biore antybiotyk na gorne drogi oddechowe i strasznie kaszle wiec watpie na cokolwiek :(

Czy temperatura po owulacji powinna utrzymywac podwyzszona? Czy to moze cos znaczyc?
To jest moj wykres
1499863998-aaaaaa.png

reklama
Kochana nawet Tak nie myśl, że Ty tą szansę zmarnowałaś!!! To nie była Twoja wina. Nie wolno Ci się obwiniać. Opowiedz nam coś o sobie. Masz już dzieci?? Długo staraliście się o tego aniołka??

Mam trzech chłopców 17, 15,7 zawsze ciążę znosilam super i bez zadnych komplikacji. O naszego Aniołka nie staralismy się ale jakoś specjalnie nie zabezpieczalismy się to taki dar od Boga. No ale cóż Bog mi go zabrał w 8 tc serduszko przestalo bić. Mialam nadzieje że urodzę zdrowego dzidziusia. Moje marzenia sie zawalił y jak domek z kart. Za tydzień mam isc do ginekologa czy taka wizyta jest konieczna? Moje dzieci nie wiedza o niczym to miala byc niespodzianka. Siostra z ktora mialam bd kontakt powiedziala mi ze my juz jestesmy stare na dzieci bo nasze dzieci juz moga je mieć. A ja bardzo bym chciała ale strasznie sie boję.

Do góry