Hejka Dziewczyny
Przepraszam za Moją nieobecność ale jestem wiecznie jakaś zamulona. Nic Mi się nie chce z bardzo energicznej zrobiłam się mułowata i leniwa!!! Z mdłościami lepiej, ale bez imbiru i bez arbuza codziennie się nie obejdzie. Bez nich nie funkcjonuje[emoji53][emoji53][emoji53].
@InezkaK trochę wcześnie kazał Ci brać tą luteine. Z tego co Mi wiadomo to tak od 16dc się Ją zaleca. No i tak podnosi tempke bo to jest progesteron ale on tylko wspomaga ten progesteron który normalnie się wytwarza po owulacji, także aż o tyle by jej nie podniósł. Także organizm według Mnie dobrze funkcjonuje i zaczęła się u Ciebie druga faza cyklu!!! I oby szczęśliwa teraz niech tam jajeczko znajduje sobie miejsce i fasolka ładnie rośnie!!! Musi tak być[emoji8][emoji8][emoji8]
@aga_agi Kochana piękna tęcza[emoji7][emoji7][emoji7]oj te tęczę przyniosą Tobie wielkie szczęście zobaczysz!!! A z dziewczynami na marcówkach tak jakoś nie do końca potrafię się zgrać. Mało co do nich zaglądam. Większość już mają dzieci i opowiadają jak to było wcześniej albo dają sobie porady nawzjamem. Jakoś nie potrafię się wkupić do końca do nich. Wolę Was tylko ten leń ostatnio Mi przeszkadza w pisaniu[emoji53][emoji53][emoji53]
@xxEwelaxx
@Ewelyn Kochane pozytywne myślenie to podstawa!!! Wiem, że może jestem ostatnią osobą która powinna wam tutaj doradzać bo tak szybko Mi się udało. Ale Ja wierzę, że Mi pomogło Moje nastawienie. Cały cykl powtarzałam sobie, że się uda!!! Były dni zwątpienia bo były ale wtedy i tak w myśli sobie powtarzajcie uda się to będzie ten cykl!!! Trzymam za Was kciyki!!! Kochane następny cykl musi być wasz!!!
@mfifi04 uwielbiam tego aktora z Na Wspólnej i Pierwszej Miłości!!! Miłego Wypoczynku!!! I oby ten urlop dodał Wam siły do walki!!! Która w końcu skończy się dla Was szczęśliwie!!!
@alunia87 który u Ciebie dzień cyklu?? Staraliście się w ogóle w tym cyklu, czy chciałaś poczekać do wizyty u lekarza???
@KarolinaKlara Witam Ciebie i zarazem współczuję, że i Ciebie to spotkało. A robiłaś jakieś badania po stracie??
@justys0702 @90_natka @Lenka232323 aj jak u Was ten czas szybko leci!!! Choć u Mnie też. Niedawno co dopiero się starałam a dzisiaj już 6t6d. Za tydzień mam wizytę i Mój mąż widząc jak się męczę każe Mi iść na zwolnienie lekarskie. Chce żebym w domu siedziała. Boi się o Mnie jak cholera i obchodzi się ze Mną jak z jajkiem. Wiem, że robi to z troski i miłości, ale czasami to na nerwy działa[emoji23][emoji23][emoji23].
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom