[emoji110][emoji110][emoji110]Proszę [emoji8]Dziewczynki poprosze o kciuki. Jade na usg prenatalne[emoji4]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji110][emoji110][emoji110]Proszę [emoji8]Dziewczynki poprosze o kciuki. Jade na usg prenatalne[emoji4]
Kochana nie trać nadziei. Musi nam się WkoncU UDAĆ[emoji110][emoji110][emoji110]Proszę [emoji8]
Podejrzewam ,ze po tej wizycie też dostanę kupę leków do brania i żadnej gwarancji na to ,ze się uda.Też nie palę jak piję to z raz w miesiącu jak przyjdzie @.Ten świat jest porąbany.Mam znajoma pracuje w szpitalu ,poronila tydzień przedemna.Nawet bym o tym nigdy nie wiedziała ,ale jak trafiłam do szpitala na badania to mi to opowiedziała.Też niby młoda 25 lat ,ale w ciaze zajść nie może.Oboje nie piją nie palą, więc na dobrą sprawę nie powinno być problemów,ale jak sama stwierdziła ze swoich obserwacji to poronienia i problemy z zajściem w ciaze to już choroba 21 wieku.Pracując w szpitalu widzi ogrom takich przypadków.Smutne jest tylko to ,ze niektórzy rodzą dla kasy i nie kochają tych dzieci , piją i nie mają problemów z zajściem.Opowiem tobie masz przypadek. Mój pali od wielu lat. Pije jak ma ochotę. Wiadomo bez przesady. Powiedzmy raz w tygodniu. Nigdy nie chorował. Wyniki ma znakomite.
Za to ja nie pale nie pije. Uwielbiam tylko słodycze. 2 poronienia za mną. Endometrioza. Leków jak do starej babci!! I powiedz mi gdzie tu sprawiedliwości????
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. Ja już kiedyś mówiłam mojemu że jak bym wiedziała że będę mieć takie problemy z donoszeniem ciąży to w wielu 16 lat prowadziłabym bardzo bogate życie seksualne.Podejrzewam ,ze po tej wizycie też dostanę kupę leków do brania i żadnej gwarancji na to ,ze się uda.Też nie palę jak piję to z raz w miesiącu jak przyjdzie @.Ten świat jest porąbany.Mam znajoma pracuje w szpitalu ,poronila tydzień przedemna.Nawet bym o tym nigdy nie wiedziała ,ale jak trafiłam do szpitala na badania to mi to opowiedziała.Też niby młoda 25 lat ,ale w ciaze zajść nie może.Oboje nie piją nie palą, więc na dobrą sprawę nie powinno być problemów,ale jak sama stwierdziła ze swoich obserwacji to poronienia i problemy z zajściem w ciaze to już choroba 21 wieku.Pracując w szpitalu widzi ogrom takich przypadków.Smutne jest tylko to ,ze niektórzy rodzą dla kasy i nie kochają tych dzieci , piją i nie mają problemów z zajściem.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym zaczęła w wieku 19 lat wtedy z moim się poznaliśmy może przez ten czas by coś zaskoczyło juz.Dokładnie. Ja już kiedyś mówiłam mojemu że jak bym wiedziała że będę mieć takie problemy z donoszeniem ciąży to w wielu 16 lat prowadziłabym bardzo bogate życie seksualne.
Masz rację wielu ludzi rodzi dla kasy.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam kochana zadnych objawow byly bardziej czułe piersi przez dwa dni ale to jak sie okazalo ze byla owulacja i teraz juz nic ...a ty nie sprawdzalas sobie bety po stracie ? Tez bylas bez czyszczenia dobrze pamietam ?@inezka a jak masz tą bete tak podwyższoną, to masz też jakieś ciążowe objawy? Przepraszam, że tak Cię męczę ale od razu po @ pieką mnie sutki tak jak w ciąży, raczej nie możliwe że to faktycznie od ciąży i tak się zastanawiam...
@justys kciuki są &&&
@ALUNIA teraz musisz uzbroić się w dużo cierpliwości, byle do wizyty
@mfifi udanego wypoczynku
Nic mi lekarz takiego nie zalecił i nawet mi do głowy nie przyszło... tak dobrze pamietasz obyło się bez zabiegu.Nie mam kochana zadnych objawow byly bardziej czułe piersi przez dwa dni ale to jak sie okazalo ze byla owulacja i teraz juz nic ...a ty nie sprawdzalas sobie bety po stracie ? Tez bylas bez czyszczenia dobrze pamietam ?
Tylko po @ spadnie fo zera i podobno potrafi wolno spadacJa sprawdzalam bete dlatego ze różnie to bywa jak jest bez czyszczenia ...jak w lutym bylam czyszczona po stracie to beta po 5tygodniach byla 5.58 i po @ zaraz spadla do zera