reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczynki poprosze o kciuki. Jade na usg prenatalne[emoji4]

f2w3yx8d527fn6nf.png
[emoji110][emoji110][emoji110]Proszę [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Opowiem tobie masz przypadek. Mój pali od wielu lat. Pije jak ma ochotę. Wiadomo bez przesady. Powiedzmy raz w tygodniu. Nigdy nie chorował. Wyniki ma znakomite.
Za to ja nie pale nie pije. Uwielbiam tylko słodycze. 2 poronienia za mną. Endometrioza. Leków jak do starej babci!! I powiedz mi gdzie tu sprawiedliwości????

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Podejrzewam ,ze po tej wizycie też dostanę kupę leków do brania i żadnej gwarancji na to ,ze się uda.Też nie palę jak piję to z raz w miesiącu jak przyjdzie @.Ten świat jest porąbany.Mam znajoma pracuje w szpitalu ,poronila tydzień przedemna.Nawet bym o tym nigdy nie wiedziała ,ale jak trafiłam do szpitala na badania to mi to opowiedziała.Też niby młoda 25 lat ,ale w ciaze zajść nie może.Oboje nie piją nie palą, więc na dobrą sprawę nie powinno być problemów,ale jak sama stwierdziła ze swoich obserwacji to poronienia i problemy z zajściem w ciaze to już choroba 21 wieku.Pracując w szpitalu widzi ogrom takich przypadków.Smutne jest tylko to ,ze niektórzy rodzą dla kasy i nie kochają tych dzieci , piją i nie mają problemów z zajściem.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Podejrzewam ,ze po tej wizycie też dostanę kupę leków do brania i żadnej gwarancji na to ,ze się uda.Też nie palę jak piję to z raz w miesiącu jak przyjdzie @.Ten świat jest porąbany.Mam znajoma pracuje w szpitalu ,poronila tydzień przedemna.Nawet bym o tym nigdy nie wiedziała ,ale jak trafiłam do szpitala na badania to mi to opowiedziała.Też niby młoda 25 lat ,ale w ciaze zajść nie może.Oboje nie piją nie palą, więc na dobrą sprawę nie powinno być problemów,ale jak sama stwierdziła ze swoich obserwacji to poronienia i problemy z zajściem w ciaze to już choroba 21 wieku.Pracując w szpitalu widzi ogrom takich przypadków.Smutne jest tylko to ,ze niektórzy rodzą dla kasy i nie kochają tych dzieci , piją i nie mają problemów z zajściem.

Dokładnie. Ja już kiedyś mówiłam mojemu że jak bym wiedziała że będę mieć takie problemy z donoszeniem ciąży to w wielu 16 lat prowadziłabym bardzo bogate życie seksualne.
Masz rację wielu ludzi rodzi dla kasy.

Dokładnie. Ja już kiedyś mówiłam mojemu że jak bym wiedziała że będę mieć takie problemy z donoszeniem ciąży to w wielu 16 lat prowadziłabym bardzo bogate życie seksualne.
Masz rację wielu ludzi rodzi dla kasy.

Ja bym zaczęła w wieku 19 lat wtedy z moim się poznaliśmy może przez ten czas by coś zaskoczyło juz.

@inezka a jak masz tą bete tak podwyższoną, to masz też jakieś ciążowe objawy? Przepraszam, że tak Cię męczę ale od razu po @ pieką mnie sutki tak jak w ciąży, raczej nie możliwe że to faktycznie od ciąży i tak się zastanawiam...
@justys kciuki są &&&
@ALUNIA teraz musisz uzbroić się w dużo cierpliwości, byle do wizyty
@mfifi udanego wypoczynku

@inezka a jak masz tą bete tak podwyższoną, to masz też jakieś ciążowe objawy? Przepraszam, że tak Cię męczę ale od razu po @ pieką mnie sutki tak jak w ciąży, raczej nie możliwe że to faktycznie od ciąży i tak się zastanawiam...
@justys kciuki są &&&
@ALUNIA teraz musisz uzbroić się w dużo cierpliwości, byle do wizyty
@mfifi udanego wypoczynku
Nie mam kochana zadnych objawow byly bardziej czułe piersi przez dwa dni ale to jak sie okazalo ze byla owulacja i teraz juz nic ...a ty nie sprawdzalas sobie bety po stracie ? Tez bylas bez czyszczenia dobrze pamietam ?

Nie mam kochana zadnych objawow byly bardziej czułe piersi przez dwa dni ale to jak sie okazalo ze byla owulacja i teraz juz nic ...a ty nie sprawdzalas sobie bety po stracie ? Tez bylas bez czyszczenia dobrze pamietam ?

Nic mi lekarz takiego nie zalecił i nawet mi do głowy nie przyszło... tak dobrze pamietasz obyło się bez zabiegu.

Ja sprawdzalam bete dlatego ze różnie to bywa jak jest bez czyszczenia ...jak w lutym bylam czyszczona po stracie to beta po 5tygodniach byla 5.58 i po @ zaraz spadla do zera

reklama
Do góry