reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
No to sie porobiło [emoji20]wyszlam od gin i jutro od rana ide na bete bo pani doktor podejrzewa chorobe trofoblastyczna tzn chca pobrać z macicy material do badań [emoji25][emoji47]jestem zalamana...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

No to sie porobiło [emoji20]wyszlam od gin i jutro od rana ide na bete bo pani doktor podejrzewa chorobe trofoblastyczna tzn chca pobrać z macicy material do badań [emoji25][emoji47]jestem zalamana...

O jeny nawet nie wiem co to jest ale nie brzmi dobrze.
Czy Internety mi pokazują, że to choroba ciążowa?

Boziu kochana mam nadzieję że będzie wszystko dobrze

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK nie wiem czy dobrze kojarzę, ale ta choroba trofoblastyczna co lekarka podejrzewa to inaczej zaśniad? Była tu na forum kiedyś dziewczyna u której właśnie zaśniad podejrzewali i tak mi się ta nazwa skojarzyła.

Kurde no. Co to za cholerstwo. Tłumaczyła coś Tobie co to jest??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Współczuje nawet nie wiem co to takiego [emoji53].Dobrze ,ze lekarka reaguje i szuka przyczyny.Może po becie okaże się ze dmucha na zimne.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry