reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kochana trzymaj się. Wszystko musi być dobrze. Obyś jak najszybciej poczuła się lepiej. Pisz jak tylko będziesz coś wiedziała. Uściski
Ja niestety znowu w szpitalu. Jak się obudziłam to na oczy prawie nie widziałam[emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem załamana[emoji21][emoji21][emoji21]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam żadnego plamienia na szczęście. Tylko ta opuchlizna i to na rękach. To na rękach wygląda jakbym miała pełno malutkich krostek. Ja myślałam, że to może egzema. Ale nie

@aneta teraz musisz się trzymać jeszcze mocniej... Wiem, że mogę sobie teraz gadać ale bądź silna, staraj się nie denerwować. Mocno wierz, że bedzie dobrze, ja wierzę... Jestem z Tobą

Aż Mi się ryczeć chce, łzy to same napływają do oczu. A wyglądam jak bokser po walce

Kurcze [emoji53]miejmy nadzieję ,ze zrobią z tym porządek i normalnie zatrzymają na oddziale.Trzymaj się musisz być silna dla maleństwa.Może to nic poważnego tylko tak wygląda.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zostawiają Mnie w szpitalu. Po wynikach wychodzi, że to jest przeziębienie. Tylko w taki dziwny sposób Mi się objawia. Czekam teraz aż się łóżko zwolni.

Do góry