reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
A Ja za Ciebie oczywiście[emoji6][emoji1][emoji6][emoji1]Dokładnie każdy inaczej. W sumie to widzę sens w tym co Ci powiedział, więc trzymam kciuki.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A widzisz, ja chyba nawwt ulotki nie czytałam albo tak dawno że nie pamiętam żeby tam była wzmianka o tym 3 dc ale ja miałam stymulację ostatnią dawno, bo chyba hmmm w 2013 albo 2014 roku? U mnie po samej stymulacji clo też się nie udało ale za to trochę mi się dzięki clo cykle uregulowały bo pęcherzyki zaczęły same rosnąć (wcześniej w ogóle nie dojrzewały) i później miałam co cykl tylko monitoring i zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, ale już bez clo.Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć[emoji6][emoji1][emoji6] na ulotce nawet wyczytałam, że można od 3 albo 5dc [emoji4] wiesz tylko co jest dziwne, że dostawałam Clo w polsce i nam się nie udawało a jak tutaj dostałam ten lek to za pierwszym razem
Może ten niemiecki odpowiednik ma inną dawkę niż polski i dlatego jak brałaś polskie clo to się nie udało?
AnetaManiak
Całkiem możliwe z tą dawką. Po tych tabletkach to tak czułam cała owulację , że aż Mi dziwnie z tym było. Bo tak to tylko śluz i potem temperatura. A po tych lekach to i czułam z którego jajnika i jakieś delikatne pobolewanie. Także kopa mają [emoji12][emoji12][emoji12]A widzisz, ja chyba nawwt ulotki nie czytałam albo tak dawno że nie pamiętam żeby tam była wzmianka o tym 3 dc ale ja miałam stymulację ostatnią dawno, bo chyba hmmm w 2013 albo 2014 roku? U mnie po samej stymulacji clo też się nie udało ale za to trochę mi się dzięki clo cykle uregulowały bo pęcherzyki zaczęły same rosnąć (wcześniej w ogóle nie dojrzewały) i później miałam co cykl tylko monitoring i zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka, ale już bez clo.
Może ten niemiecki odpowiednik ma inną dawkę niż polski i dlatego jak brałaś polskie clo to się nie udało?
No to faktycznie może coś w tym jest to oby stymulacja była kluczem do sukcesuCałkiem możliwe z tą dawką. Po tych tabletkach to tak czułam cała owulację , że aż Mi dziwnie z tym było. Bo tak to tylko śluz i potem temperatura. A po tych lekach to i czułam z którego jajnika i jakieś delikatne pobolewanie. Także kopa mają [emoji12][emoji12][emoji12]
AnetaManiak
Mam momenty zwątpienia. Ale wierzę, że się w końcu uda[emoji4]MUSI[emoji6][emoji6]No to faktycznie może coś w tym jest to oby stymulacja była kluczem do sukcesu
Oj, te momenty zwątpienia to miewa albo miewała chyba każda z nas...Mam momenty zwątpienia. Ale wierzę, że się w końcu uda[emoji4]MUSI[emoji6][emoji6]
Musi się udać i na pewno tak będzie!
Kate.0oo
Dziewczyny ja dziś poroniłam. Wszystko ładnie się samo oczyściło. Czekam na zakończenie krwawienia i lekarka powiedziała, że możemy się starać. Dzień matki dziś i mimo, że mam dzieciaczki to jest mi cholernie źle.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
AnetaManiak
@kate.ooo Kochana zobaczysz, że w przyszłym roku wszystkiee tutaj będziemy obchodzić szczęśliwie Dzień Matki z maleństwami. To, że masz już dzieci to wcale nie umniejsza bólu jaki teraz jest. To jest w dalszym ciągu strata i niczym się nie różni. Ale dasz radę głowa do Góry[emoji6][emoji1][emoji6][emoji1][emoji6][emoji1]
reklama