reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Pewnie w najbliższym czasie i ja do was dołączę :( we wtorek byłam na wizycie. Ciąża bardzo mała mimo, że od owulacji minął już miesiąc. Widziałam sam pęcherzyk lekarka kazała zrobić bete i według niej miała być koło 10 tys. Jednak jest tylko 3085. Dziś bete powtarzałam. Wyniki jutro ale lekarz nie daje nadziei. Przyrost według niej jest zupełnie nieprawidłowy. Tak jak pisałam jestem już Ok 28-30 dni po owulacji. Zajść mogłam tylko 15.04. Dodam, że u mnie będzie to już kolejna nieprawidłowa ciąża. Ale mam też dwie córeczki 4latka i 11 miesięcy. Jak tylko diagnoza się potwierdzi stawiam się do szpitala. Chociaż nie ukrywam chciałabym dogadać się z ginekologiem by dać organizmowi szanse na samoistne oczyszczenie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przykro mi [emoji54]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo mi przykro [emoji25]ja tez sie sama oczyszczam i jestem w domu

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

My się znamy z wątku styczniowych mam [emoji8]jeszcze raz bardzo Ci kochana współczuje bo wiem doskonale co czujesz i jak to jest cholernie ciężko [emoji20]

No ja w tym całym nieszczęściu bardzo chciałabym uniknąć łyżeczkowania :(
Jutro odbieram bete i zobaczymy co lekarka dalej wymyśli

Kochane przyszlam Wam fluidków dac ciazowych duzo!W styczniu jak wiecie puste jajo plodowe a tu moja zdrowa chyba dziewczynka[emoji7]Wczoraj mielismy prenatalne;)
Nie załamujcie się!!Jeszcze kazda z Was bedzie tutaj wracac z pieknymi wiesciami!Ten wątek jest tylko przystankiem do Szczescia kazdej z Nas!!!
1495259466-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane przyszlam Wam fluidków dac ciazowych duzo!W styczniu jak wiecie puste jajo plodowe a tu moja zdrowa chyba dziewczynka[emoji7]Wczoraj mielismy prenatalne;)
Nie załamujcie się!!Jeszcze kazda z Was bedzie tutaj wracac z pieknymi wiesciami!Ten wątek jest tylko przystankiem do Szczescia kazdej z Nas!!!
1495259466-aaaaaa.jpeg

Hejka Millo[emoji16] śliczne zdjęcie[emoji10][emoji10][emoji10] naprawdę dajesz nadzieję jak to się mówi na lepsze jutro[emoji6][emoji6][emoji6] a w którym cyklu pp udało Ci się zajść z Tą Małą Ślicznotką??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta w 1:) czyli po 1 miesiaczce co przyszla po poronieniu:*

To bardzo szybko [emoji6][emoji6][emoji6] mam nadzieję że i Ja się doczekam Swojego szczęścia[emoji4] Tobie za to życzę szczęśliwego rozwiązania[emoji6][emoji6][emoji6]i nie dziękuję za flyidki. Trochę ich sobie wyłapię

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

1495259466-aaaaaa.jpeg

Piękna [emoji173]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie diagnoza się potwierdziła. Beta wzrosła tylko do 3371 :(

Jutro miałam się stawić do szpitala. Ale dzwoniłam do lekarki i chce czekać na samoistne oczyszczenie. To była wczesna bardzo ciąża wiec nie powinno być problemu. W czwartek mam wizytę u niej. Kolejny raz miałam termin na styczeń i kolejny raz się nie udało. Chyba nie jest dane mi być styczniową mamusią :(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry