reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Jesli chodzi o testy owulacyjne to rozmawialam o nich z moim lekarzem kazał mi z nich zrezygnować. Nie zawsze dobrze pokazują owulację a czasami dają skutek odwrotny. Bo działają stresujaco. I u mnie rzeczywiście tak było że jak przestalam ich używać to mniej się stresowalam. Ale każdy jest inny :)
Ja jeszcze nie stosowalam a staramy się 8 miesięcy i nic więc chciałabym spróbować :) cykle mam nie regularnie i nie wiem kiedy owulka jest :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki bardzo gratuluję[emoji5][emoji5][emoji5]piękne bety [emoji5] życzę bardzo nudnych ciaz rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji8][emoji178]
A za staraczki zaciskam jeszcze mocniej kciukasy [emoji5][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

xnw4s65gte9hv7ri.png

reklama
Marta trzymam kciuki [emoji110]za wszystkie obyscie jak najszybciej zobaczyły dwie cudowne kreski[emoji110] [emoji171][emoji181][emoji182]i za wszystkie bijące już serduszka[emoji173][emoji170][emoji171][emoji7][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry