Marta1985@
Fanka BB :)
Kasia co o tym myślisz ? Bo ja już świruje [emoji54]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie to nawet, czasem cos poboli, to poleżę, czasami mam delikatne plamienia, wizyte dopiero 20 wiec jeszcze trochę muszę czekać, na szczęście na razie bez stresu. Nie wiem czy pamiętasz też miałam być lipcówkaW sumie to fakt, powoli mogę odliczać do połówkowego za miesiąc mam u mojej gin, a po półtora tygodnia jeszcze raz szczegółowo w ramach badań prenatalnych. Naprawdę w szoku jestem jak ten czas leci
A jak Ty się czujesz? Wszystko dobrze?
Tak, pamiętam... Ale wierzę, że tym razem wszystko będzie dobrze i szczęśliwie dotrwacie do terminu, w końcu leczenie dobrze ustawione więc nie ma innej opcji jak taka, że będzie wszystko super dobrze kojarzę, że teraz leci Wam 8/9 tydz?W sumie to nawet, czasem cos poboli, to poleżę, czasami mam delikatne plamienia, wizyte dopiero 20 wiec jeszcze trochę muszę czekać, na szczęście na razie bez stresu. Nie wiem czy pamiętasz też miałam być lipcówka
Ale 35% dobowego czy dwudniowego przyrostu? Już sama nie wiem czy wierzyć w te kalkulatory... Na bellybestfriend pl jest kalkulator przyrostu hcg, ja tam sprawdzałam i jak miałam za mały przyrost w tamtej ciąży to mi wykazało... Ale chyba najlepiej zadzwonić do lekarza... Położna to w ogóle dziwiła mi się że tak często badałam- mówiła że wystarczy raz w tygodniu [emoji4]Wyczytałam na necie ze na tym etapie przyrost powinien być przynajmniej 35% juz sama nie wiem
To u Ciebie podwaja się co 82 godziny czyli w samym środeczku jesteś [emoji173]Wszędzie piszą ze jak osiągnie się wynik 1200 - 6000 przyrost bety spowalnia i podwaja się co 72-96 godzin a ja teraz robiłam po 46 godzinach
Wiec to wtedy byłoby ok jestem dobrej myśli musi być dobrze [emoji5] i czuje ze jest [emoji5]
Kochana a Ty robilas betę przy takich wartościach jak ja mam teraz ?To u Ciebie podwaja się co 82 godziny czyli w samym środeczku jesteś [emoji173]