reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Żanetko olej tesciowa i jej glupie przesądy.Jak Ona w nie wierzy to sama daje im moc sprawczą ale to dziala tylko w jej przypadku!dlatego moze miec sama czesto pecha bo w to wierzy.
Ty mysl wyłącznie pozytywnie i takie mysli wysylac do kosmosu to się odbija i wroca:* hihi

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mija teściowa jest podobna do czarownicy haha mam nadzieję że jej słowa jakoś się ulotnia, ona twierdzi że kobieta w ciazy nie powinna podawać bo zabiera się szczęście dziecku, tezę na nią spojrzałam i się zdziwiłam ale głupio słuchać takich rzeczy jeszcze od teściowej i to jak nie jestem w ciazy... ona wgl jak zobaczy czarnego kota to pluje przez ramię nawet jak jej nie przebiegnie drogi haha :-D
Nikomu nie życzę takiej teściowej :no2:
Bo ale dobra pytania nie było, zdecydowałam i nie martwię się jej gadaniem juz:no2:
A to jeszcze inaczej słyszałam przesądy bo u nas niby gadają że jak kobieta w ciąży jest chrzestną, to dziecko urodzi się chore.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Milo dzięki za pocieszenie ☺

Kamkaz no właśnie o to mi chodzi jak słyszę albo czytam takie rzeczy to aż się sama boje:sad:

Dziewczyny jestem po wizycie wyniki ok podczas badania tez wszystko ok tylko moja Pania Doktor martwią te brazowe plamienia i dlatego załatwiła mi dzisjaj o 19 USG strasznie się boje [emoji54][emoji50]trzymajcie za nas mocno kciuki [emoji110] juz drugi raz takiej straty nie przeżyje [emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

fajnie ze tak szybko zalatwila i nie musisz dlugo czekac, napewno wszystko oki i te plamienia sa z powodu terminu przypadajacej @ :)

Kasia gratulacje!!Cudny widok♡ale fajnie!!!

Dorcia jak tam?kiedy testujesz?

U mnie tak owulacyjne.3 na gorze z wczoraj.Nie wiem czy dotrwam do jutra haha
1488872785-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Najszybciej mogę kochana w weekend :) jakby był pozytyw to biegiem do gina po clexane :) wczoraj się dowiedziałam ze progesteron zageszcza krew :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia gratulacje :)

Zaaaneta pełno jest takich przesądów, jakby tak człowiek we wszystko wierzył to by zwariował :) mi się wydaje że te przesądy to ludzie chymba z nudów powymyślali ;) wyluzuj :)

Marta fajnie, że usg Ci szybciej załatwiła, będziesz spokojniejsza :)
A tak ogólnie to już któryś raz czytam tu na forum o tym, że usg umawiacie osobno. Wy wszystkie jesteście spoza PL? Tak z ciekawości pytam bo do tej pory nie spotkałam się jeszcze w PL z czymś takim żeby lekarz nie robił usg podczas normalnej wizyty :)

Kamkaz a jak tam Piotruś?

reklama
Kasia gratulacje :)

Zaaaneta pełno jest takich przesądów, jakby tak człowiek we wszystko wierzył to by zwariował :) mi się wydaje że te przesądy to ludzie chymba z nudów powymyślali ;) wyluzuj :)

Marta fajnie, że usg Ci szybciej załatwiła, będziesz spokojniejsza :)
A tak ogólnie to już któryś raz czytam tu na forum o tym, że usg umawiacie osobno. Wy wszystkie jesteście spoza PL? Tak z ciekawości pytam bo do tej pory nie spotkałam się jeszcze w PL z czymś takim żeby lekarz nie robił usg podczas normalnej wizyty :)

Kamkaz a jak tam Piotruś?
Moja pani doktor nie ma u siebie usg wiec musze chodzić oddzielnie[emoji54]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Do góry