reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Bluecaat wg OM już niecały miesiąc został ;-) ale miałam późną owulację więc suwaczek mam ustawiony wg terminu z pierwszego usg :-) tak czy siak myślę, że około miesiąca i mała będzie z nami! Oby :-)

Rozmaryn no tutaj niewątpliwie bledziocha widać :-) bardzo prawdopodobne, że miałaś późniejszą owulację, po stracie takie rozregulowanie cyklu jest bardzo częste. Trzymam kciuki :-)
Mam nadzieję, że jednak znajdziesz czas i uda się zrobić betę dla pewności!
Dobrze, że synek już coraz lepiej, oby szybko całkiem wyzdrowiał :tak:
Co do zwolnienia to od razu możesz przejść na ciążowe, możesz też np. wrócić na jeden dzień czy nawet tydzień do pracy i wtedy dostarczyć nowe zwolnienie.
ja bym radziła Ci szybko dostarczyć zwolnienie ciążowe bo ono jest 100% płatne, a teraz skoro masz po poronieniu to masz płatne mniej :-)

Martoocha no właśnie, już tak niewiele zostało, że chyba może się pojawiać takie coś... a masz takie coś, jakby bolały Cię kości? Ja nie wiem czy kości mogą boleć, ale ja właśnie czuję jakby to kości na dole mnie bolały :/ najgorzej rano-z bólu wstać nie mogę... jak już rozchodzę to jest ok, ale wraca znowu po dłuższym siedzeniu albo po położeniu się.

reklama
Rozmarn ja tez po cichu gratuluje:-),mój synuś też z bladziocha:-D

Natka ,martocha mnie też już to i owo pobolewa,jutro kontrola,brzuch coraz ogromniejszy:-D cieżko sie wyspać bo bolą mnie biodra i miednica.

Natka fajnie,ze masz tylu pomocników

Ale dzis upał:baffled:
Zawsze sie cieszylam na taka pogode a w tym roku...przejde trzy kroki i zadyszka:-D

Pozdrawiam i fluidki dla tych co jeszcze na polu walki -------------------------------------------------------------------

Rozmaryn nic tylko gratulowac ;) Mój Marcelek tez był bladziochem a teraz zapowiada się na chłopa 4 kg :)
Ania2611 od tygodnia tez czuje ból bioder i miednicy i powiem ci że basen super na to działa! Wczoraj byłam i noc przespana cala jak nigdy!
Michalina gratuluję maleństwa :)
Sysiq co u Ciebie ?
Gdzie się podziala znów magda_uk ? :)
U nas juz 33 tydzień a pamiętam jak robiłam testy bladziochy masakra! Pozdrawiam dziewuszki :)

dziękuję dziękuję i jeszcze raz dziękuję dziewczyny za wsparcie :-) nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy :-D boję się jak to będzie ale jestem pełna nadziei- musi być dobrze :-)
Mój pierworodny też był z bladziocha a test robiłam po terminie- jakie było moje zaskoczenie jak zobaczyłam drugą kreskę. Wtedy właśnie wpadliśmy przez późną owulację i zawsze na usg była różnica w wieku ciąży z OM i USG- zawsze był młodszy ale pod koniec tak nadgonił że urodził się wcześniej i to jeszcze z wagą 4600:-)
Teraz czuję że też będzie dobrze, nieważne czy chłopak czy dziewucha i nie ważne ile przyjmę wszystko:-) byleby było dobrze

Rozmaryn gratuluje i trzymam kciuki by bylo dobrze :-)

Ania ja tez mam takie bole i nie ma jak spac :p

Gosiak u nas nic nowego! Dla Lenki wszystko przygotowane. Jedynie czekac jeszcze te 7 tyg. :-) a u Was jak? Te ostatnie tygodnie to takie do narzekania :p Ja np. mam ogromna ilosc mleka juz i w nocy musze przebierac pidzame takze wolalabym juz byc blizej terminu :)

reklama
Dzięki dziewczyny za wsparcie, wczoraj naprawdę nie było widać nic na tych testach a ja powinnam naprawdę odpuścić bo za bardzo się nakręcam. Tak jak radziłyście zrobiłam test z porannego moczu (właściwie to nocnego, bo już nie mogłam utrzymać siku) i wyszło takie coś
Zobacz załącznik 698046Zobacz załącznik 698047Zobacz załącznik 698048 tylko pytanie czemu takie bladzochy? może rzeczywiście ovu miałam później niż obstawiałam koło 23-25 dc a teraz mam dopiero 9-11 dpo? zapiszę się dziś do lekarza na koniec lipca bo u nas kolejki dłuugie

a z synkiem już lepiej, nie gorączkuje, cały czas nawadniam

sa dwie kreski gratuluję:-)

Do góry