reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Justys kochana jak się czujesz? Który to już tc?jak Lili?
Czuje sie dobrze. Mdlosci brak, apetyt dopisuje. Dzis mamy 10t6d[emoji5] niedlugo usg prenatalne. Juz sie doczekac nie moge[emoji5] a Lili to rozrabiaka. Jeszcze nie chodzi ale porusza sie na pupie i wszedzie jej pelno. [emoji5] wczoraj tak poszla spac[emoji3]
20180627_190231.jpg

Załączniki

• 20180627_190231.jpg
    20180627_190231.jpg
    54,1 KB · Wyświetleń: 552
reklama
Czuje sie dobrze. Mdlosci brak, apetyt dopisuje. Dzis mamy 10t6d[emoji5] niedlugo usg prenatalne. Juz sie doczekac nie moge[emoji5] a Lili to rozrabiaka. Jeszcze nie chodzi ale porusza sie na pupie i wszedzie jej pelno. [emoji5] wczoraj tak poszla spac[emoji3] Zobacz załącznik 871690
Jeju to już 1/4 za Wami[emoji4]ale szybko czas leci
Też bym chciała zacząć starania o drugie no ale muszę poczekać 8 miesięcy zrobić badania jak wygląda blizna po cc i wtedy lekarz Mi powie czy już mogę czy jeszcze rok[emoji85][emoji85][emoji85]
Niby wszystko ładnie się tam u Mnie zagoiło ale po cc to różnie bywa.
@DorciaMamaOlka a Hania śliczna jak zawsze[emoji7][emoji7][emoji7]rośnie Mi synowa[emoji8][emoji8][emoji8]chętna do jedzenia? My od kilku dni też rozszerzamy dietę. Narazie kaszka idzie w ruch. A wcina tak, że hej. Jak widzi już łyżeczkę to aż się trzęsie ze szczęścia i od razu buźke otwiera.
IMG-20180626-WA0008.jpg

Załączniki

• IMG-20180626-WA0008.jpg
    IMG-20180626-WA0008.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 577
@DorciaMamaOlka jaka ona sliczna <3
Od poniedzialku ide juz do nowej pracy. Niestety nie zgodzili sie na wypowiedzenie za porozumieniem. Ale teraz mam to w du***.
Na in vitro nadal kase zbieramy.
Pod koniec lipca jedziemy nad morze juz sie nie moge doczekac.

Jeju to już 1/4 za Wami[emoji4]ale szybko czas leci
Też bym chciała zacząć starania o drugie no ale muszę poczekać 8 miesięcy zrobić badania jak wygląda blizna po cc i wtedy lekarz Mi powie czy już mogę czy jeszcze rok[emoji85][emoji85][emoji85]
Niby wszystko ładnie się tam u Mnie zagoiło ale po cc to różnie bywa.
@DorciaMamaOlka a Hania śliczna jak zawsze[emoji7][emoji7][emoji7]rośnie Mi synowa[emoji8][emoji8][emoji8]chętna do jedzenia? My od kilku dni też rozszerzamy dietę. Narazie kaszka idzie w ruch. A wcina tak, że hej. Jak widzi już łyżeczkę to aż się trzęsie ze szczęścia i od razu buźke otwiera.
Zobacz załącznik 871705
Maly przystojniacha

reklama
Do góry