reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak ale juz duzy chlopak :)
Fajnie ze juz wszystko gotowe.
Tez brzuszek pokaz

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
1516555954-007a254d46ab02ce-aaaaaa.jpeg

Czekam Kochana na zdjęcie Twojego pozytywnego testu! I jak zaczniesz się chwalić Swoim rosnącym brzuszkiem[emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka ok czyli czekam za fotka. Choc oko naciesze :) Haneczka tez juz duza kobietka :) macie juz wszystko?
@AnetaManiak jaki piekny ten brzusio <3

Wszystko gotowe :) stoi i się kurzy...No jeszcze bujaczek chcemy kupić :) za Ciebie trzymam mocno kciuki rybka :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka bujaczek podobno fajna sprawa:) trzymaj kciuki sie przydadza.
@AnetaManiak przynajmniej bedziesz miec mleka dla calej armii:) u mnie 2 dni do @. Narazie nie czuje potrzeby aby isc do gin. Chyba ze jakies leki mi sie skoncza. Fajny ten bujaczek:)

@DorciaMamaOlka bujaczek podobno fajna sprawa:) trzymaj kciuki sie przydadza.
@AnetaManiak przynajmniej bedziesz miec mleka dla calej armii:) u mnie 2 dni do @. Narazie nie czuje potrzeby aby isc do gin. Chyba ze jakies leki mi sie skoncza. Fajny ten bujaczek:)

Hehehe to się zgadza. Siarka już Mi się pojawiła także myślę, że będzie dobrze.
A w tym cyklu miałaś sprawdzaną owulacje?

@mfifi04 a w cycki jak Mi poszło [emoji23][emoji23][emoji23]
Który u Ciebie dzień cyklu? I kiedy teraz masz jakąś wizytę?
@DorciaMamaOlka a jaki bujaczek kupujecie? Bo My ten kupiliśmy.
1516556379-430f31737043ac5b-aaaaaa.jpeg

Ooo myślałam o nim :) on jest super bo można zrobić z niego łóżeczko :) my chcemy kupić firmy linoleo :)

reklama
Ooo myślałam o nim :) on jest super bo można zrobić z niego łóżeczko :) my chcemy kupić firmy linoleo :)

To akurat mąż wybierał, ale nawet fajna sprawa bujaczek leżaczek łóżeczko. No i udało Mi się Go wyhaczyć w promocji tylko dlatego, że ten kolor i bo nowi klienci sklepu[emoji6]
A pokaż jaki Wy wybraliście???
I jeszcze taką mate kupiliśmy. Jak Ją zobaczyłam to się w niej zakochałam i musiałam ją mieć [emoji12]potem można z niej mieć samego misia i zabawki[emoji12]
1516558228-35fdb436fb2edb85-aaaaaa.jpeg

Do góry