reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Wczoraj byłam kupić buty ...i najgorsze to,że gdy mierzylam między regalami to nie mogłam się podnieść [emoji33]

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja za to strasznie puchnę[emoji21][emoji21][emoji21]
Dłonie, stopy, twarz. Stopy do tego bolą. A tu kurna jeszcze 3 miesiące trzeba wytrzymać[emoji54]
Jak się schylam to Mi się w głowie kręci

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja za to strasznie puchnę[emoji21][emoji21][emoji21]
Dłonie, stopy, twarz. Stopy do tego bolą. A tu kurna jeszcze 3 miesiące trzeba wytrzymać[emoji54]
Jak się schylam to Mi się w głowie kręci

Pewnie zatrzymuje Ci się woda w organizmie? Nic mi nie mów co do terminu,ja teoretycznie w styczniu mogę rodzić w 37 tc :) cały czas pocieszające się,że już tyle za mną :)

Pewnie zatrzymuje Ci się woda w organizmie? Nic mi nie mów co do terminu,ja teoretycznie w styczniu mogę rodzić w 37 tc :) cały czas pocieszające się,że już tyle za mną :)

No to Mnie też pociesza, że już Mniej niż więcej. Teraz dzieciaczki już są bezpieczniejsze.
Tak lekarz mówił, że to woda i mam dużo leżeć z nogami do góry i w ogóle wypoczywać. No i fakt to pomaga. Ale teraz się przeprowadziliśmy i dużo pracy było no i jeszcze trochę jest. Także wyglądam okropnie

No to Mnie też pociesza, że już Mniej niż więcej. Teraz dzieciaczki już są bezpieczniejsze.
Tak lekarz mówił, że to woda i mam dużo leżeć z nogami do góry i w ogóle wypoczywać. No i fakt to pomaga. Ale teraz się przeprowadziliśmy i dużo pracy było no i jeszcze trochę jest. Także wyglądam okropnie

Wszystko minie :) już prawie grudzień :) szybko zleci...Ja jeszcze nie jestem gotowa bo zostało sporo do kupienia :)

Wszystko minie :) już prawie grudzień :) szybko zleci...Ja jeszcze nie jestem gotowa bo zostało sporo do kupienia :)

Ja z kupowaniem już na końcówce jestem. Nawet wózek i nosidełko już czekają. Musimy jeszcze dokupić łóżeczko. Jakieś kosmetyki dla maluszka i finito[emoji16]no i chcemy kupić bujaweczke. Ale to na koniec jak nam kasy starczy. Od kumpeli jakoś w styczniu odkupuje kołyskę na kółkach to będę mogła małego mieć cały czas na oku. A w sypialni chce łóżko turystyczne z wkładką dla noworodka i przewijakiem.

@AnetaManiak czym są te 3 miesiące, zobacz ile już masz za sobą :) Z tego co się orientuję to na zatrzymanie wody, wbrew pozorom pomaga picie dużej ilości wody :) Super, że już szalejesz z zakupami, pochwal się co tam teraz w wózkach na topie. My zostajemy przy wózku po Młodej tak jaki i reszta co różowa nie jest ;) A i co do bujawki - co włożyłam małą Dominiśkę od razy czkawki dostawała :D Kołyska na kółkach jest genialna :)
@DorciaMamaOlka daj znać co tam u Hani po wizycie :)
@mfifi04 niezmiennie trzymam kciuki :*

Czy na tym forum dla starających sie o dziecko są jakieś dziewczyny starajace?bo mam wrażenie że jestem sama a reszta to szczęśliwe mamusie.

reklama
Do góry