reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej Kochane;) wyobraźcie sobie że moje wyniki wreszcie sie poprawiły, po ponad 2 miesiącach ustalania przyczyny, te cholerne leukocyty i neutrofile spadły i mam nadzieje ze tak juz zostanie:-D:-D:-D
Galwaygirl pisz częściej co u Was jak Piotrucha no i zdjęcie oczywiście prosimy...;) UCAŁUJ GO MOOOOOCNO od cioci Ewelinki:-)
Wyjeżdzajacym zycze samych cieplutkich dni no i owocnych oczywiście:tak::tak:
Ja dzisiaj jestem po glukozie 75 g - myślałam ze będzie gorzej, ale obyło się bez zwrotów akcji hihi;)
Jeszcze tylko musze przeżyć dziś stomatologa i oby nie bolało:baffled:
Trzymajcie sie dziewuszki miłego wieczoru;)

reklama
Ewelka super, że wyniki Ci sie poprawiły:-) Żeby tylko juz wszytsko było dobrze.
Dziewczyny nie nadrobie Was, bardzo duzo piszecie:-)
Buziaki:-)

czesc dziewczynki :-)

Kruszka co tam u Ciebie i maluszka?

Ewelka jak po stomatologu?

a ja szykuje sie powoli do pracy, ale po moich odkryciach niezgodnosci ilosci godz cos malo mi sie chce... no nic dzis rozejrze sie za taryfikatorem wg umowy ma wisiec tam gdzie pracuje... a do tej pory go nie widzialam:confused2:

Cześć dziewczyny, kilka dni mnie nie było i musiałam wiele nadrabiać :)

dziewczynom które wyjeżdżają życzę dużo słonka i owocnego urlopu.
Danutaski dziękuję za troskę, czuję się dobrze tylko dużo śpię. W brzuszku zaczyna troszkę ciągnąć i piersi jakby wrażliwsze. Ale ogólnie jestem w lepszej formie niż w poprzedniej ciąży. Masz rację że nadal cała podekscytowana :)

miłego dnia życzę, zajrzę wieczorkiem bo zaraz do pracy się zbieram

Gatto tam widze sa lepsze jaja... niezgadzaja mi sie godz z iloscia pokoi... no zobaczymy 15-tego jak przelicza to na kase... nikt czasu tez nie liczy zeby spakowac sobie wozek, wyszukac reczniki (czasami po pietrach jezdzisz winda w gore i w dol szukajac) a na to tez ladny kawalek czasu idzie... no i najlepsze, gdybym chciala sie sama zwolnic musze im zaplacic :-D

Ha ha ha, wolna amerykanka!!! Czyli sa zabezpieczeni pod kazdym wzgledem a ty czlowieku charuj jak krasy byk! No ladne jaja!!! W kazdym razie myszka nie daj sie i wyjasnij te lajdactwa:tak:

Hej Kochane;) wyobraźcie sobie że moje wyniki wreszcie sie poprawiły, po ponad 2 miesiącach ustalania przyczyny, te cholerne leukocyty i neutrofile spadły i mam nadzieje ze tak juz zostanie:-D:-D:-D

Super!!!Gratki! Oby tak dalej!! Jak bylo u zebisty????

Kruszka juz 16 tydzien???Rajusku!!! Jak sie czujesz????

Marta bedzie dobrze!!! A jak mama zareagowala??powiedzieliscie? nie wiem czy pisalas, czy przeoczylam:eek:

Dziewczyny u nas wszystko dobrze. Czekam na pierwsze ruchy maleństwa:-) Już niebawem powinnam je poczuć. Zakupilam spodnie ciążowe i leginsy (strasznie wygodne):-). Już za miesiąc usg połówkowe. W weekend wybieramy sie na targi mother&baby na torze służewieckim.
Trzymam za Was kciuki dziewczyny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a Wy za nas:-)
Posyłam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ w kolorze nadziei, do roboty!

Hej Laseczki;) jak mija dzionek, u mnie piękna słoneczna pogoda:-)
U dentysty spoko loko trochę bolało b o okazało się ze niby malutka dziurka a w środku ząb zupełnie pusty;) ale już po strachu wszystkie zęby wyleczone i lżej mi o kolejne 150 zł za plombę!!!!:tak:
ale cóż poradzić jak tylko do tego dentysty mam zaufanie i wiem ze niczym się tam nie zarażę itp.:-D
Kruszka juz niedługo poczujesz ruchy;) chociaż ja musiałam poczekać na takie super extra wyraźne do 21 tygodnia;););)

JA TEŻ PRZESYŁAM TAKIE MEGA FLUIDASY NA PEWNO POMOGĄ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
buźka:laugh2:

reklama
Witajcie,

odzywam się dopiero teraz ponieważ miałam ostatnio bardzo zajęte plany dnia.
Moja kierowniczka była na dłuższym urlopie i niestety większość obowiązków spadło na mnie.
Nie miałam ostatnio sił na nic.
Czasem zaglądałam na forum , jednak przyznaję że nie byłam na bieżąco.

U mnie wszystko dobrze.
W pracy zadelkarowałam wszystkim że pracuję ostatni miesiąć(tj. czerwiec) jednak dziś zaczęłam myśleć poważniej nad zwolnieniem już od początku czerwca.
Jestem już coraz słabsza, a przez to mniej wydajna.
Mam obrzęki, gorąco mi, spać mi się chce- a teraz to już tak coraz bardziej będzie się nasilało.
W nocy wstaję po 2-3 razy, nie wysypiam się w ogóle, cuduję z wielką poduchą pod nogami(by nie przygniatać zbyt mocno malucha), ech.....

Jestem wielka, gruba, brzuch mam 9-miesięczny.
Maluch codziennie serwuje mi masę kopniaków w żebra i pęcherz.
Mąż przeżywa, bo brzuch mi faluje...

A ja mam już dość....Przepraszam że tak mówię ale z pierwszym dzieckiem też całe upalne lato musiałam przechodzić i jak pomyślę że to wszystko jeszcze przede mną to już wymiękam....

Jutro idę na kolejne badania , a USG w poniedziałek.

POZDRAWIAM Was mocno!

Do góry