reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

karaiwina ja dopiero wyniki będę znała pod koniec stycznia jak po histeroskopi pójdę na konsultacje do mojego gina,tu gdzie mieszkam wyniki wysyłane są do lekarza,który je zlecił..........także jeszcze trochę muszę poczekać

Właśnie wybieram się na imprezę urodzinkową do naszego przyjaciela.....jakieś uderzenia gorąca mam i słabości dziwne...to chyba wciąż te hormony zas....ne:crazy:

Buziaki i miłego wieczoru!!!!!!!!!

reklama
dziewczyny co do temperatur, to u mnie nadal sa wysokie jak w drugiej fazie. orientujecie sie czy to normalne i kiedy powinny spasc?

michalina
a Ty sie do porodu nie szykujesz? czytaj tutaj jak dziewczyny pisza, zaciagnij meza do lozka i niech coreczka na swiat przychodzi bo niepotrzebnie sie stresujesz tym cisnieniem! ;-)

mika to ja wpadam na pierniki!

pietrucha glowa do gory! teraz juz bedzie tylko lepiej jak znalazlas lekarza ktory sie Toba porzadnie zajmuje. sprawdzicie wszystko wyleczycie co trzeba i zaraz bedzie piekna donoszona ciaza, zobaczysz! te rozne chorobska sie calkiem szybko leczy z tego co wiem wiec pewnie wcale nie tak dlugo do kolejnych staran.
co do naszych staran to jeszcze tez nie wiem kiedy beda. gin wstepnie mowila ze po pierwszej @ powinno byc ok. mam kilka wizyt ktore powinny potwierdzic czy jestem gotowa, ale mam tez wiele roznych badan w miedzyczasie wiec tez musze czekac czy cos z nich wyjdzie bo moze najpierw cos trzeba bedzie wyleczyc. a do tego dochodzi maz, ktory narazie mowi ze chce sie wstrzymac ze staraniami do marca :crazy:

karolina tez sie zas

Madziorek - he he he, dokładnie!

Kochane Babeczki, dziękuję Wam za wiarę i wszystkie słowa pocieszenia, za słówko u Tego u Góry. Czytam Was, każde Wasze słowo, za te do mnie bardzo dziękuję. Dzięki Wam wiem, że nie jestem sama. Przepraszam, że nie odpisuję, nie zawsze każdej z osobna podziękuję, ale ostatnio naprawdę nie mam na nic siły.
Przepłakałam pół nocy i pół dnia , ale cóż ja mogę więcej zrobić? Nic. Trzeba żyć i przyjąć co życie przyniesie. Chciałam dzisiaj zrobić betę, pojechałam do laboratorium, ale wynik w poniedziałek po 13 i 40 zł kasują. Plan mam taki - pójdę rano w poniedziałek na betę do szpitala (za darmo, bo mam skierowanie i wynik za dwie godziny gotowy bez łaski) , po pobraniu krwi pójdę do gina, niech zrobi USG na tym swoim gorszym sprzęcie ( i tak więcej widział niż na tym super wczoraj lekarka), niech pogrzebie i poszuka dobrze. Ja mam tyłozgięcie, lekarka mówiła, że nie może zobaczyć, bo sie poprzesuwało. Może to lepsze , że nie mogła dojrzeć , bo jednak mignał jej pęcherzyk żółtkowy, potem się schował i nie dało rady ani zmierzyć ani dokładniej się przyjrzeć. lepsze to niż gdyby zobaczyła zarodek bez serduszka. Może się dziecię moje schowało. No ale betę zrobię. Lepiej chyba wiedzieć, przygotować się, nie daj Boże dostanę krwotoku w święta.

Pietrucha - dobrze, że wróciłaś.

Ostatnia edycja:
Bakalia czyli super wieści :) pięknie skończycie stary rok na usg :)
malgoniu wiemy, że czasem jest ciężko, ciągły strach itp. ale jesteśmy z Tobą i strasznie mocn trzymamy kciuki!

Ja wróciłam własnie z prezentowych zakupów - mamy już wszystko - mogę rodzić :) Poległam właśnie na kanapie, bo nie mam już za grosz siły i biorę się za relaks przy książce.
Miłego wieczoru dziewczynki!

Moje laleczki

melduje się cały dzień dziś miałam mego 11 letniego braciszka na głowie i wiecie z czym do mnie przylazł ze słuchawkami że będziemy dzidziusia szukać i słuchać także zabawy było co nie miara ale nakryliśmy Mikołajka i jego serduszko;), właśnie wyszedł więc relaksuje się popijając herbatkę koperkową :-):-):-):-) mąż poszedł na kawalerski więc mam spokój siedzę i tak sobie myślę, że Malgoni to na pewno ten szkrab się schował :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:, że Madziorek pewnie zaciążony wraz z Agawaą ui jej mega biało - lepistymśluzem, że Celta sobie szykuje pokoiczek dla dziecka lub dzieci i czary odpiernicza żeby @ polazła na dobre, że Mika smaruje się palmersem namiętnie pewnie zakupiła 4 litry:-D, że Madzia z Zosią sobie leżą i są najszczęśliwsze pod słońcem przytulając się, że Pietrucha w końcu znalazła drogowskaz i tylko prosta droga przed nią:-D:-D:-D:-D:-D:-D , że Ewikewik, Neta, Sysiq, Joaeo, Dorcia, Susel, Motylkowa, Karolinka, Marta, Elka, Patrizia i reszta staraczek zobaczą te wymarzone 2 krechy i będa miały 9 miesięcy nudy:-):-):-), że Marcela niedługo będzie synusia tuliła, a Michalina córeczkę;-);-);-);-), i że nasza Izunia i Martocha, Karo, już są w pełni mamami 24 na dobę i fajowo i że Ozila gdzieś tam za oceanem głaszcze się po brzuszku :laugh2::laugh2::laugh2:, a Magunia na wiosnę przejmie po mnie brzusisko :-):-):-):-), że Hanusia nasza odbierze wyniki i będzie wiedziała co i jak i że się jej w końcu uda donosić dzidziunię :-), że Maku, Bakalia, Karaiwina, Suana pochwalą się w lecie dzidziusiami :tak: Anecznik witaj ;)buziaczki ogromne tak się z Wami zżyłam że nie wyobrażam sobie dnia bez Was wiecie co musimy sobie kiedyś zl,ot zrobić!!!!!!

P.S jak o kimś zapomniałam to nie bijcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bez tytułu.jpg

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
reklama
Mika a ciul z tym jak się to pisze XDDDDDD
No ja też mam chatę, a mama jeszcze pensjonat z 20 wolnymi miejscami także zlot mogę robić że hejjjjjjjjjjj;))))) i ja do tego doprowadzę zobaczycie;) stary ma wrócić o 12 za karę, że ostatnio jak wróciłam ledwo ze szpitala poszedł niby na 1 piwko a szlajał się po dyskotekach i zarzygał pół chałupy więc ma szlaban, a że kawalerski kuzyna ma czas ino do 24 :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ucałuj swój ode mnie również ;) i pogłaskaj i buziaki dla Ciebie;-)

Zrobimy takie lejdis sylwestra - zlot czarownic w sierpniu z wielkim ogniskiem już mam plan ciupaską bez łba że hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

sabat1.jpg

Załączniki

• sabat1.jpg
    sabat1.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Do góry