reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Karaiwina zapomnialam pogratulowac dwoch kresek.nicsue niemart ze lekarz nic niewidzial.u mnie byka owulka o dwa tyg przesunieta wiec tez lekarz mowil powinno cos byc anie bylo.zrobilam bete

Marta gdzie sie podziewalas? Napisz co u ciebie i wojtusia.moja smykolinka konczy dzisiaj 8 miesiecy.od wczoraj sama zaczyna stawac, nie raczkuje tylko ciagnie sie po podlodze.do 4 miesiaca byla dzieckiem okropnie spokojnym a pltem sie zaczello

Malgosia czekamy

Magda czekamy na zdjecie Zosi

Eska moja ksiezniczka z 13 kwietnia wiec bedzie moze dokladnie rok pomiedzynaszymi ppociechami.na kiedy dokladnie masz termin?

reklama
Eska13 żebyś wiedziała haha na chłopów to inaczej działa, bynajmniej na mojego on to jest że tak powiem takim samym erotomanem co ja taka prawda , ale jak już dzidzia będzie popytam lekarza w jakim tempie to należy robić , Marta-l super że mi odpisałaś , to naprawdę buduję bo ja też miałam zabieg dopiero miesiąc mi mija i męczę się od 8.12. z krwawieniem, jak widać nie co dłuższym niż się tego spodziewałam , ale poczekam kiedy przejdzie i też nie chcę się bawić w zgadywanie kiedy mam dni płodne bo prawdę mówiąc nigdy tego nie robiłam, sprawdzając ostatnią ciążę wyszło mi że zaszłam 2 dni po okresie także na to chyba nie ma reguły , wykresy swoje a organizm swoje

Wiec pisze od nowa...

Celta jeszcze raz wielkie gratki, oby jakas potrzebujaca kruszynka byla jak najszybcie u Was:tak::-)

Malgonia powodzenia na wizytacji, my tu wszystkie trzymamy kciuki wiec nie ma bata musi byc dobrze:tak:;-)

Karaiwina prawdopodobnie nic wiecej nie mogl zrobic doktorek , pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyc chociaz wiem ze najlepiej byloby przespac ten czas oczekiwania, moze okres swiateczny troche zajmie Twoje mysli i szybciej zleci &&&&

Agawa, Madziorek za wasze dwie kreseczki rowniez trzymam kciuki, kiedy testujecie????

Marta witam, jak Wotus? I co wogole slychac???

Karolina ale drobinka z Cb :szok:

A mi ktora chetna odstapic brzuchola????:sorry::sorry::sorry:

Witam nowe dziewczyny, dla Waszych Aniolkow
[*] a dla Was duzo spokoju i nadziei na lepsze jutro:tak::-)

Ja bym miała na koniec kwietnia początek maja termin... pewnie masz już ładny brzuszek , co? Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę i trzymam kciuki za Was bo bycie w ciąży to cudowne uczucie, nie do opisania tylko szkoda że wokół tyle tragedii..

Karo Witaj ;) dokładnie mam na 16 kwietnia ale kurcze będa mnie ciąć więc pewnie wcześniej ale zobaczymy ;)))) buziaki dla Ciebie i małej ogromne;)*

Karolina przejdzie mu mój to sam teraz mówi żeby się bał że krzywdę zrobi i nawet nie myśli o sexie;)

Elka a kiedy zaczynasz staranka???

Marta tego się chyba nie da wyłączyć;)

Karo ona troche tu, troche tam.Wojtek to duży i silny chłopiec-83cm i ok.11 kg :) ale przy okazji straszny siłacz bo siadal gdy miał 5 miesiecy, na pól roczku zaczął raczkować i zaraz potem wstawać a gdy miał 9m3d zrobił pierwsze samodzielne kroczki. Teraz biega jak wariat :)

Marta no to naprawde szybko Wojtus zaczal chodzic.to masz napewno wesolo w domu.u nas mala caky czas chce zeby sie z nia bawic i niezostawiac jej samej

IMG_0027.jpgIMG_0019.jpgIMG_0015.jpgIMAG0900.jpg

to mój kochany urwisek- aktualne zdjęcia :)
na komputerze to auto odświeżanie nie jest tak uciążliwe jak na tel :)

Załączniki

• IMG_0027.jpg
    IMG_0027.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0019.jpg
    IMG_0019.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 29
  • IMG_0015.jpg
    IMG_0015.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 34
  • IMAG0900.jpg
    IMAG0900.jpg