reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Eska nie strasz. jak ja będę żyć bez seksu...:-D
Karolina to chudzielec z Ciebie na maxa 39 kg. tyle ważyłam chyba w 5 podstawówce :-D, ale niektóre kobiety rodzą się takim szczęściarami, mi kilogramy biorą się chyba z powietrza, co roku ich więcej... ach..

reklama
Marta-l gratuluję Ci Twojego szczęścia :-) a możesz mi coś więcej opowiedzieć o tych twoich staraniach w pierwszym cyklu po @ , ogólnie pytam czy od razu wiedziałaś że fasolek jest, jakieś objawy jak przy poprzedniej ciąży i wogóle .. mnie fascynuje ten temat bo sama po takim przeżyciu chciałabym się podbudować psychicznie decydując się na "już" na dziecko

W ogóle Witam nowe dziewczyny bo sie nie przywitałam niekulturalnie;)

Karaiwina nie wiem ja daje radę hahahahhah powiem wam że nie myślę już o sexie tylko o mojej kruszynie żeby ją szczęśliwie donosić;)

Karolinka ja miałam 2 akcje podrząd i pewnie dlatego dostałam zakaz

Magda GRATULACJE :-)

Lebara, Soniafka witajcie :happy:

Widzę, że na brzuszek Magdy jest już chętna, zatem muszę jakiś zaklepać dla siebie, który jeszcze wolny ? :happy:

Karaiwina na usg pewnie nic nie byłoby widać, na pewno 27.12. zobaczysz już piękny pęcherzyk a może i coś więcej &&&&&&

Małgonia i jak?

Marta fajnie Cię znów "widzieć" :tak::-)

Celta dopiero doczytałam - GRATULUJĘ serdecznie :tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Wy super jesteście haha ale rozumiem Cię Karaiwina że bez seksu ciężko przeżyć :p bo sama bym miała z tym problem ale Eska13 ma rację czego się nie robi dla dzidziusia żeby go szczęśliwie donosić , a na kiedy masz termin?

Miałam zabieg więc po poronieniu musieliśmy odczekać co najmniej 3 cykle zanim rozpoczniemy starania.@ dostałam po 6 tygodniach i potem po prostu na luzaka przytulaliśmy się z mężem, bez liczenia, sprawdzania, celowania w dni płodne.Ale powiem Wam że od razu czułam się jakoś inaczej, byłam pewna że jestem w ciąży i się nie myliłam. Ciąża przebiegała prawidłowo i spokojnie, jedynie wymioty do końcab5ego miesiąca :) synek urodził się w 38tc-zdrowy i silny.Jest małym łobuzem, strasznie szybko się rozwija :)

reklama
Do góry