reklama
no naprawde jestescie niesamowite z tempem pisania! mam nadzieje ze w swieta troche zwolnicie bo nie zdaze was nadrabiac!
powiem wam ze sie wkurzylam na meza znowu bo mi zaprosil znajomych na co zupelnie nie mam ochoty, a on myslal ze poprawia mi humor... no moze akurat ale narazie nie jestem z tego zadowolona.
pietrucha witam i Ciebie. Ty mi testy wysylalas pamietasz? zaszlam zaraz po tym jak wyslalas ale tez nie udalo mi sie utrzymac. moge Ci je odeslac jak chcesz. myslisz juz o kolejnych staraniach?
maqa no moj maz tez chcialby zaczac w marcu wiec wyglada na to ze mamy podobne plany. tylko dla mnie to czekanie bedzie bardzo trudne...
mika i eska wy nie tylyscie a ja juz w 7tygodniu mialam brzuszek i +1kg i juz sie balam ze tak nagle przytylam, ale to jednak byl brzuszek ciazowy juz bo teraz szybko zniknal.
karaiwna ale czym Ty sie martwisz kochana? to po prostu bardzo wczesnie jeszcze! ja na pierwszej wizycie krotko po tescie mowilam ze nie chce USG ani badania bo i tak sie nic nie dowiem na tak wczesnym etapie.moze bete zrob dla spokoju? wlasnie doczytalam ze nie jest tak latwo zrobic bete u Ciebie. powtorzyc najlepiej po 48h, ale jak nie mozesz to pozniej tez mozesz zrobic. powinna przyrosnac 2x po 48h, ale jak powtorzysz pozniej to mozesz sobie przeliczyc ile powinna wynosic.
malgonia Ty jestes w trakcie wizyty teraz chyba. no to czekam z niecierpliwoscia na wiesci i zaciskam kciuki!
eska a pozwol ze zapytam, to wy mieliscie zakaz seksu na czas ciazy? jak zbyt intymne to nie odpowiadaj.
powiem wam ze sie wkurzylam na meza znowu bo mi zaprosil znajomych na co zupelnie nie mam ochoty, a on myslal ze poprawia mi humor... no moze akurat ale narazie nie jestem z tego zadowolona.
pietrucha witam i Ciebie. Ty mi testy wysylalas pamietasz? zaszlam zaraz po tym jak wyslalas ale tez nie udalo mi sie utrzymac. moge Ci je odeslac jak chcesz. myslisz juz o kolejnych staraniach?
maqa no moj maz tez chcialby zaczac w marcu wiec wyglada na to ze mamy podobne plany. tylko dla mnie to czekanie bedzie bardzo trudne...
mika i eska wy nie tylyscie a ja juz w 7tygodniu mialam brzuszek i +1kg i juz sie balam ze tak nagle przytylam, ale to jednak byl brzuszek ciazowy juz bo teraz szybko zniknal.
karaiwna ale czym Ty sie martwisz kochana? to po prostu bardzo wczesnie jeszcze! ja na pierwszej wizycie krotko po tescie mowilam ze nie chce USG ani badania bo i tak sie nic nie dowiem na tak wczesnym etapie.moze bete zrob dla spokoju? wlasnie doczytalam ze nie jest tak latwo zrobic bete u Ciebie. powtorzyc najlepiej po 48h, ale jak nie mozesz to pozniej tez mozesz zrobic. powinna przyrosnac 2x po 48h, ale jak powtorzysz pozniej to mozesz sobie przeliczyc ile powinna wynosic.
malgonia Ty jestes w trakcie wizyty teraz chyba. no to czekam z niecierpliwoscia na wiesci i zaciskam kciuki!
eska a pozwol ze zapytam, to wy mieliscie zakaz seksu na czas ciazy? jak zbyt intymne to nie odpowiadaj.
karolina859
Fanka BB :)
Witajcie popołudniową porą :-) Ja właśnie po lekarzu jestem byłam u internisty i z powodu moich dolegliwości związanych z karkiem mam skierowanie na rtg kręgosłupa ale to dopiero w poniedziałek mam zadz żeby się umówić, do tego nie wiadomo skąd pojawił mi się w płucach dziwny szmerek.. i dostałam antybiotyk oraz mam dużo odpoczywać.. myślę że to mój stres po stracie dzidzi dał mojemu organizmowi bardzo w kość, bo znów zauważyłam że schudłam .. z 42 kg na 39.. ale przed ciążą taką miałam wagę , zaś w ciągu tych kilku tygodni dobiłam nawet do 44 kg.. teraz znów spadek.. do tego odczuwam z boku szyi jakieś dziwne zgrubienie, no i tydzień temu zwichnęłam kostkę.. pechowy dla mnie ten rok 2013.. ale dzisiaj 13 piątek to z rana odbiłam to sobie porządnymi zakupami z siostrą mojego R, i teraz zaczynam pić kawkę i przeglądam stracone strony.. Maqa no my też planujemy starania na wiosnę czyli luty.. bo wtedy minie nam 3 miesiące od zabiegu ale strach jest ogromny, ale i nadzieja że może tym razem się uda.. myślę że do tej pory uporam się jako tako ze swoimi schorzeniami..Karaiwina- mi też lekarz przepisał luteinę mimo tego że mojej 4 tygodniowej wtedy ciąży nie widział.. także nie martw się na zapas, główka do góry :-) Cześć Soniafka już myślałam że nigdy do nas nie dołączysz..:-)) razem z MotylkowaOna przenieśliśmy się na te forum ponieważ są tu wspaniałe dziewczyny dające nadzieję .. To super że już masz zielone światło, szybko co nie? Mi się dopiero co pierwsza @ porządnie rozkręca a Ty już masz po wszystkim super
karolina859
Eska13 a to seks we wczesnej ciąży to jest jakieś zagrożenie? Pytam bo u nas to rytuał wieczorny hehehe i nawet będąc w ciąży nie mieliśmy oporów , a może to przez to że tak często.. Ja mam zaledwie 149 cm wzrostu
karolina859
Eska13 naprawdę? Wiesz co jak poszłam na wizytę do gina po wykonaniu testu ciążowego to ani słowem mi nie powiedział że to może zagrażać dziecku, zresztą moja wina bo mogłam zapytać ale do głowy mi wtedy by to nie przyszło.. a może.. my jednak zero delikatności w tym mamy, może to były dla dzidzi zbyt gwałtowne ruchy.. Ja zapytam czy to niesie za sobą jakieś konsekwencje jak skończy mi się @
reklama