reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

My rowniez po wizycie...jeszcze troche szyjki zostalo, zero rozwarcia...za to zlapalam bakterie i dal mi czopki na dzis i jutro. Wsciekla jestem na maxa, bo po ostatniej wizycie na ip dostalam uplawow ale myslalam, ze to od hemoroidow moze...k$£€…¥€£$ mac :-/

reklama
myszka, nanu nooo super wiadomości :)
Nanu heh to jednak torba na święta nie byłaby nawet potrzebna :-p
Myszka no te francowate bakterie to zawsze lubią się przyplątać wtedy co nie trzeba :/ cały czas spokój a tu hooop i na koniec sobie przykica :/ bierz to co zalecił lekarz i miejmy nadzieje, że długo u Ciebie nie posiedzi to paskudztwo :)

I jak tu nie klnac...ja w zyciu nie mialam zadnych bakterii tam. Moj mnie nie zarazil niczym, bo nadal mam 0 sexu... Nie korzystam z publicznych toalet, mam swoj reczniczek intymny...swoja myjke ktora z recznikami piore w 95'... I ku....bakterie

Heja Piękne!

Nanu gratuluje super wieści! Ale laska Ci w brzuniu rośnie: mało w talii, za to nogi do samej ziemi i jeszcze na dole zawinięte ;)!!! Jak widać po Twoim profilowym zdjęciu wdała się w mamusie!!! Szyjka długa, że na dwie kobitki by starczyło. Szczerze myślałam, że już troszke Ci się skruciła bo bardzo dużo się ruszałaś! A bierzesz jeszcze magnez, czy już nie?

Myszko nie jest źle! szybciutko wyleczysz te bakterie! Nie martw się!!! Jak dostałaś czopki to raz, dwa się ich pozbędziesz! Najważniejsze, że z Paulem wszystko ok, a to to sobie szybko zaleczysz! pod koniec ciąży łatwo jakieś łobuzy podłapać. A jak łożysko, coś lekarz więcej mówił? Miałaś usg? Podglądałaś synka?

Suana no jasne, że się pochwale i wstawie fotki. Tylko jak meble wstawimy to obfotografuje i wstawie zdjęcia przed i po! A co u Ciebie słychać???

Zapominajka ma być wieczorkiem dopiero a taka ciekawa jestem co jej lekarz powie?

wikama ja też myślałam że szyjka coś tam się skróciła a ona prawie na 4cm:p

a magnez łykam - od początku ciąży 3x1 MagneB6

karo kciukam żeby jednak się coś rozkręciło!

zapominajka - za Ciebie też zaciskam, ciekawe jak się u Ciebie sytuacja ma:)))

myszko
- wikama ma rację, ponoć pod koniec ciąży bardzo łatwo o infekcję.... czopki dadzą radę! 3mam kciuki!

Wikama juz mu truje od dwoch tygodni o jakims seksiku i nic, nadal sie boi...
Mozliwe, ze srodowisko wyjalowilam bo przy hemoroidach uzycie papieru to jak ukrainskie pieszczoty, wiec buch pod prysznic i sie ciagle podmywam.
No nic zobaczymy jak to pojdzie z czopkami mam sobie na noc zaaplikowac.
Wszystko pozamykane w srodku, to mam nadzieje maly bezpieczny.

reklama
ja właśnie po śniadanku:-p.
Gratuluję odbytych wizyt oraz kciukam za późniejsze dzisiejsze wizyty!

Myszko- mała bakteria w ciąży to standard.. nie przejmuj się zupełnie!

A wyniki krwi pewnie już są- nie chce mi się tylko po nie iść:-p:-D

Do góry