reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
WWitam sie i ja
Fuma trzymam kciuki zeby sie dziewczyny niemylily a ja musze powiedziec ze w cyklu w ktorym zaszlam tez mialam pierwszy raz planienie owulacyjne
Nanu,Myszka i Zapomnajko &&&&&&& za wizyty

U mnie cos o 5rano zaczelo,jakies lekkie skurczki ale co chcialam zmierzyc to ile to usnelam.Teraz spacjuz niemoge ale i jakos wszystko zniknelo narazie.W razie czego torbe dopakowalam z wszystkimi najpotrzebniejszymi rzeczami,tylko w razie czego szczoteczke do zebow wrzuce i jestem gotowa.Mam jakies dziwbe przeczucie z to dzis ale to by musialo sie cos rozkrecac,no nic zobaczymy

Karo to zycze aby sie ruszylo:-)
U mnie z pierwszym ruszylo rowno tydz po terminie i nie bylo to To czego sie spodziewalam, cos tam lekko cmilo, potem chlup woda i 2 godz spacerek po korytarzu, a na nim dopiero cos mocniej poczulam. Ale bez szalu.

Karo kciuki żeby się ruszyło!!!!!!!

Myszko kciukasy za wizyte, może też jakieś rozwarcie sie zaczeło pojawiać :)

Zapominajko kciuki za wizytę! Pewnie masz bezsenną nocke przed wizytą! Bo mówić o 4 rano dzień dobry to już niezły odlot :)

Nanu kciuki za wizytę! A masz też usg? U Ciebie kciukam żeby Matyldzia posiedziała jeszcze z 1,5 miesiąca :)!

Fuma ja też miałam plamienie implantacyjne! A u Ciebie to który dzień cyklu? 12? Jak tak to pewnie Martosia ma racje i plamienie owulacyjne .... i wtedy szybko dorwać mężusia;)

Martuś kiedy odbierasz wyniki? Obstawiam, że śpisz :):):)

U mnie to gardło troche, minimalnie lepiej! Zaczełam coś odkrzuszać, więc chyba bedzie dobrze! Pije dużo soku z cytryny, syrop prawoślazowy, na garło psikam glosalem i ssam szałwie i isle.... no i leże pod kocem! Dzisiaj najgorszy dzień remontu bo będą szlifowane gładzie! Ale jak już to zrobią to malowanie, zawieszenie lamp i koniec! Oby do soboty....

Wikama pochwal się później efektami remontu!

Karo kciuki zaciśnięte :)

Myszko kurcze przypomniało mi się właśnie jak prawie 10 tygodni temu napędziłaś nam stracha i wylądowałaś w szpitalu a tu już mały donoszony :)

Nanu, Zapominajka, Myszka-dajcie znac jak tam na wizytach.

Martocha obudziłaś się już? :)

Ostatnia edycja:
Suana no dokladnie 10tyg temu tak mu sie spieszylo, a teraz?? Rozleniwiony na maxa;-)

Wikama dobrze, ze juz cos schodzi:-). To znaczy ze leczenie pomaga:-)
Duzo zdrowka kochana, a do soboty ino myk i zleci:-)

Dzieki ddzziewczyny ale narobilam zamieszania i zno
wu nic.po 7 skurcze sie uspokoily i zasnelam i kolezanka o 9.30 mnie obudzila smsem czy juz mam mala przy sobie.Chyba zwariuje od tysiaca tych pytan.Jednak masaz sutkow i maliny i sex namnie niedziala.moze akurat ta akupuntura dzisiaj
Dziewczyny czekamy na relacje z wizyt!!!

reklama
hejka
my już po wizycie:)

wszystko książkowo, na żaden poród się nie zanosi - raczej mam się nastawiać na poród w terminie, na dziś wg pomiarów 20 maja.
Matylda waży już ok 2100, mierzy ok 42 cm (26+nogi). gin szacuje na dziś dzień że urodzi się ok 4kg.
łożysko nadal I stopnia, szyjka 39mm, zero rozwarcia, na ktg zero skurczy...
Po raz kolejny wargi sromowe jak malowane i zero jajek więc chłop nam się z Matylki raczej nie zrobi:)
Pępowina luźno sobie pływa, mała nadal główką w dół - wg opisu: położenie podłużne głowkowe drugie.

średnica główki 83mm - 33w3d
obwód główki 303mm - 33w5d
obwód brzuszka 290mm - 33w0d
dł kości udowej 66mm - 34w0d

Do góry