reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Wikama ja tez tak myslalam ze urodze przed albo jakos w terminie,bo naprawde nigdy nieodpoczywalam duzo,jedynie w grudniu jak mi sie ta szyjka tak drametalnie skrocila a tu nici.Dzisiaj umylam podlogi na kolanach,bylam na spacerze w nastepnej wiosce wiec zrobilam jakies 6km piszo,nogi odmawiaja posluszenstwa ale co tam.A jak nic niepomoze to jutro na 17.30 ide na akupunkture,babka mi przy telefonie powiedziala ze niemiala jeszcze pacjentki ktorej po terminie to nieruszylo,jak mnie nieruszy to chyba poprosze o zwrot pieniedzy.Dokupilam na spacerze w aptece znowu nowa torebke herbatki z lisci malin i zobaczymy
Zapomnijako meza wykorzystuje rano i zazwyczaj wieczorem i tylko dzisiaj jakas taka pozoltawa wydzielina sie wydobywa.Masazu szyjki niemialam,gin powiedzial ze mam jak nieurodze przyjsc w srode 10.04 to zobaczymy i wtedy moze by mi zrobil,zapomnialam calkiem wczoraj zapytac z tego wrazenia

Zapominajko tak czesto jak bym niedala rady a i M musi jeszcze do pracy chodzic.Wczoraj mnie ogolil tzn chyba pozacinal bo dzisiaj rano nawet podetrzec sie papierem niemoglam tak bolalo

No my tez wizytujemy;-) jutro

Karo ja juz na koncowce to tylko przycinki robie na 1mm, bo sie boje infekcji zlapac na koniec...jak beda potrzebowac to sobie w szpitalu dogola;-)

reklama
siostra przyjechała i siedziałyśmy sobie :)
Badania krwi zrobiłam wczoraj, więc zobaczymy czy mi czegos tam nie brakuje..ale z tego co widzę to większość ludzi kiepsko się czuje i śpiący są (nawet moja siostra);-).

Ja też kciukam za wizyty!

Do góry