reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Witaj Angela - bardzo mi przykro z powodu Twojego maluszka
[*] Ja też radzę zmienić lekarza i do kolejnej ciąży (która jest oczywiście możliwa) przygotować się pod okiem kogoś zaufanego..

Myszko, rzeczywiście masz ostatnio zamęt nie z tej ziemi. Dbaj o siebie, Ty jesteś teraz najważniejsza :) A czy jak jesteś w ciąży tow razie braku ubezpieczenia odmówią Ci leczenia? Wiem, że je masz - swoją drogą burdel mają w papierach taki sam jak u nas - tak się tylko zastanawiam, bo u nas nawet jeśli ciężarna nie jest ubezpieczona to i tak muszą ją przyjąć.

Magda, widzę na wykresie, że test negatywny, ale temp nadal wysoka.. Ale kurcze, 27 dc to jednak wcześnie bardzo. Może poczekaj do piątku albo leć na bete?

reklama
Suana wczoraj wzięłam ostatniego dupka, więc za 2-3 dni powinna przyjść @, jak nie przyjdzie zrobię test. Przez Duphaston sama nie wiem kiedy będę miała okres, poza tym w tamtym cyklu miałam szybciej owu i stawiam,ze nie 12dc tylko 14 dc.

zapraszam tutaj Poronienia a jak bedziesz szukała lekarza to moge ci polecic mojego dr. czuba (w necie znajdziesz namiary- sonomed żory) straciłam dwoje dzieci i jakby nie on nie miałabym pewnie teraz tych małych cudów przy sobie

Witajcie wpadam na szybkości bo mój M ma dziś urodziny i szykuję mu pyszny obiadek urodzinowy :)
u mnie wszystko ok czekam nadal na staranka i doczekać się nie mogę pozdrawiam wszystkie naraz i każdą z osobna buziaki i miłego dnia :*

Magda a ty mialas monitoring, ze wiesz na pewno, ze owu byla w 16dc?? Wykres tak wskazuje, ale pamietaj, ze temperatura nie musi wzrosnac tuz po owu, ale nawet po 3 dniach:tak: Ja bym sluchala lekarza prowadzacego:tak: i wiem, ze to niezwykle trudne, ale badz cierpliwa, zaczekaj, po co sie zadreczac tymi testami, beta. Za kilka dni bedzie wiadomo. Ja wiem, ze ty bys chciala JUZ, ale to tak nie dziala i twoje nerwy dodatkowo pogarszaja sytuacje. Sluchaj sie lekarza i czekaj cierpliwie:tak:

Gatto miałam monitoring 13dc i lekarz powiedział, że za 3-4 dni będzie owu. 16dc miałam rozciągliwy śluz, takie typowe białko (tylko jeden dzień w cyklu) + ta temparatura. Ja się nawet mocno nie spinam nad efektem, tylko tym czy odstawienie dupka może zaszkodzić ewentualnej ciązy. W każdym razie chcę odstawić i poczekać na wolę Nieba :)

reklama
Magda ja bym chyba tego duphastona jeszcze jadła przez parę dni.
Jeśli cykle masz ok 30 dniowe, to beta pewnie wyjdzie. Poczekaj do pt. Albo zadzwoń do swojego gina, a nie jakiegoś innego.
Tym bardziej, że my tu wirtualnie się wypowiadamy, żadna z nas ginem nie jest chyba. A już najbardziej na świecie nie chcemy zaszkodzić Tobie, czy maluchowi o ile jest.
No sama rozumiesz na pewno.

Do góry