reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witaj Ewika! Jak ja cię dawno nie widziałam! Jak tam samopoczucie! To już 31 tydzień u ciebie :-D

Dziurko
kochana! Gdzie byłaś jak ciebie nie było? Lamiav i Magenta maja nowe fasolki!! I jeszcze krycha ale nie wiem czy ją kojarzysz bo rzadko tu zaglądała. Tak więc w końcu coś ruszyło :tak:

reklama
Fifka dzięki:****** a co tam u Ciebie? Jak małż i dzidzia jak i w ogóle co się dzieje tam u Ciebie?
A u mnie no to różnie, raz lepiej raz gorzej. Małż mi wyjechał ale mam nadzieję, że szybko wróci

Nowym mamusiom Mag i lamii gratuluję serdecznie! Strasznie się cieszę, że w końcu jakieś fasolinki są

Witam.
Staramy się z męzem o dzieciątko.
Na raziejeden cykl za nami niestety nieudany :-(
Teraz jestem w 5 dniu cyklu, skończył mi się okres no i będziemy znów działać.
Z tym że u mnie ciężko bo cykle nieregularne a długie że hoho :wściekła/y:
Pozdrawiam wszystkie staraczki :-)

Malamka witam nową straraczkę!
Nie przejmuj się,jeden cykl to niewiele więc głowa do góry i do dzieła!
Napisz coś o sobie.....
Życzę szybkiego zafasolkowania

Witaj Malamka! Napisz coś więcej o sobie i w razie czego pytaj o co chcesz śmiało! :-D

Dziurko z mężem super. Mieliśmy ostatnio długą rozmowę i wprowadziliśmy kilka zasad. Na razie idzie nam świetnie i widać ogromną poprawę! Co do dzidzi to miałam dwa dni temu straszne skurczę aż wylądowałam na pogotowiu... skończyło się na zastrzykach ale chcą mnie położyć jakby się powtarzało. Wczoraj jeszcze pobolewało a dzisiaj już czuję się świetnie wiec mam nadzieję ze będzie okej. Mały zdrowy! Kopie mamusię i rośnie :-D

Fifka to super! Strasznie się cieszę, że i u Was lepiej i dzidzia zdrowa. Tylko te skurcze...ech..Ale trzymaj mi się tam i uważaj na siebie bo inaczej to wiesz....:p

Wiem wiem... już mi tu też grożą :tak: Dzisiaj grzecznie spędzam czas w domku z mężem, żeby odpocząć :-)

Noż ku*wa!! Znowu się oparzyłam............. ostatnim razem goiło się chyba z miesiąc.......... a teraz piecze jak cholera!!! Szlag by to...... pie*dolony piekarnik....

Ostatnia edycja:
A w ogóle tęsknił kto?

pytanie!!!:eek: pewnie, że tęsknił!!! normalnie kopa w doopke powinnaś dostać za brak informacji, co się z Tobą dzieje:dry:

a ja zrobiłam fryzurkę:-D pani bardzo zadowolona:-D
fajnie jest zarobić 60zł w 1,5h :cool2: i jeszcze po powrocie do domu odebrałam maila, że inna pani chce się umówić na odrosty:-D

ale się cieszę, że się kręci:-D

oj biedna Fifka <tuliiimyy> ;***

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry