reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

kobietki przepraszam ze ja was nadalnie nadrabiam ale jakos nie mam keiedy, ciągle coś do zrobienia i nie mam jakiegos dnia uporządkowanego , kiedy mi sie to unormuje to nie wiem ?!

mam pytanie do mam dziewczynek, jak myjecie ich pipeczki, bo przeczytałam zeby nie myć tego co w srodku, ale tam sie odkłąda krem i jakieś brudki i nie wiem czy to przecierać czy nie, żebym jej krzywdy nie zrobiła ?????

reklama
lilly ja narazie dla małej mam do wyboru jedynie rumianek i koperek z herbatek na inne za wcześnie, zobaczymy czy będzie piła tą rumiankową :-)

ael ależ czorcik :-)

moja księżniczka już się kręci powoli niedługo będzie ryk o jedzonko ;)

kwiatuszek mam nadzieję, że i ty niedługo się doczekasz :*

lamia
mnie w szpitalu kazali myć tylko z góry na dół nie odwrotnie

Lamia tak jak pisze Necia, z góry na dół, tak samo jak się my kobiety podcieramy w toalecie. W taki sposób ewentualne bakterie z odbytu czy pochwy nie dostaną się cewki moczowej.

neciuszka mi pediatra na początku odradzila rumiankowych herbatek bo niby uczulają. Kazała koperek podawać ;D
ael kurcze mać ale Wiktorek popisy daje!! Normalnie buziaczki od cioteczki w czółko. Daje miesiąc i na nogi pójdzie ;D
a pytałaś się czy Lili siedzi: OTÓŻ WŁĄŚNIE DZISIAJ USIADŁA I SIEDZIALA SAMA PRZEZ 10 MINUT!!Całą bajkę obejżała a jak się skończyła tu buhhh na boczek :) leniuszek jeden :D oto dowód
Zobacz załącznik 463896Zobacz załącznik 463897

Neciuszka ja bym też z tych dwóch wybrała koperkową :)

Ael dziękuję :) a ja nie widzę Twojego filmiku :(

Ewika śliczności Twoja Lilianka :D i jak ładnie siedzi!! :) moja Julka też już siedząca :)

lamiav ja tam wymywam tylko podczas kąpieli i po kupce, żeby się tam zarazki nie osadzały, ale tak delikatnie z góry na dół :)

Necia no to się nie dziwię... ja też sie boje kolejnej ciąży bo też miałam przeboje z niewydolnością szyjki macicy i podobno też jest duże prawdopodobieństwo ze to się powtórzy :blink:

Ja daje małemu herbatkę na brzuszek z Humany i pomagał na koleczki super! Ona jest po 1 tygodniu życia więc myślę ze Małgosia mogłaby ją pić bez problemów :tak:

Ael no lepsze... a co mamy drzeć koty... wkurza mnie ten człowiek czasami ale kocham go....

Jestem dumna jak nie wiem! I wcale się nie przejmuję! Napisałam tylko ze zauważyłam taką zależność. :tak: Dla mnie i tak jest najcudowniejszy!

Boze ten Twój Wiktor idzie jak burza!!! :szok: Ależ siłacz z niego! A jaka ma kochaną buźkę!! :-)

Kwiatuszku ja się nie przejmuję :-) Mam świadomość ze Konrad prawie 3 tygodnie za wcześnie wyszedł z brzuszka i moze pewne umiejętności później zdobywać. Dla mnie i tak jest najmądrzejszym dzieckiem pod słońcem :-D

Zobaczysz... nim się obejrzysz sama będziesz swojego szkraba tulić! ;-)

A my po wielkim seksiku z mężem! :-D Boze jak mnie wkurza to ze mnie tam cały czas boli podczas stosunku :-( Skrzywdzili mnie chyba tym nacinaniem... :-( po paru minutach przestaje i możemy normalnie się sobą cieszyć, ale zawsze na początku to tortura... :no:

No i dzisiaj Konrad z mamy śmiał się w głos!!! PO RAZ PIERWSZY :-D Trzymałam jego sopki przy twarzy a mały puścił bąka! :eek: i ja zaczynam się śmiać i mówię do niego "Kto mamie bąka w twarz puszcza!" a ten aż zanosił się śmiechem!! Po raz pierwszy tak rechotał z powodu mojego tonu głosu! :-)

Lilly bo to był film załadowany na facebooka.

Fifka, do roku możesz odczuwać nieprzyjemności związane z nacięciem krocza.

reklama
Do góry