reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aga wiem kochana... wiem ze mi jest łatwo mówić bo mam już dziecko... ale uwierz mi ze życie jest bardzo przewrotne... i osoby które nie chcą dziecka zachodzą bez problemu a inne starają się latami... znam osoby które zaciążyły bez żadnych leków dopiero po paru latach! Nie życzę ci żebyś musiała czekać tak długo ale to daje własnie nadzieję ze w końcu musi się udać! Ja w to wierzę z całego serca i wiem ze w końcu twoje marzenia się spełnią! :tak:

Sun
czekamy na wieści co lekarz powie! Mam nadzieję ze wcale nie ejst xle i szybko się swojego malucha doczekasz :tak:

reklama
Miałam podwyższona dwukrotnie ponad normę, gdzie ponad 44/ Po miesiąca spadła dosłownie na łeb na szyję:-) Biorę ją jeszcze, ale teraz po pół tabletki. TSH mialam niby w normie, jakoś pod 4, no ale do starań o dziecko za wysoko. Po miesiącu kuracji spadło do 2,2.

Sun jak najbardziej, powinni się zabrać za Ciebie profesjonalnie i wszydtko dokładnie wytłumaczyć co i jak. Prawda jest taka, że będą szukać przyczyn do skutku. Cukrem się tak nie przejmuj, przepiszą Ci cos , spadnie poziom i będzie fasolka ( może już jest).
Mój gin mi tez kazał zbadac poziom cukru i tak mi własnie o tym mówił. To jako tako nie uniemożliwia zajścia w ciąże, ale może przeszkadzac. Może, ale nie musi.:-)

Danao mnie to już wszystko męczy... już zaczynają krzywą patrzeć u mnie w pracy, że co drugi dzień się zwalniam... ale w tej Klinice ta moja P. doktor przyjmuję max do 14:00 a ja pracuję od 8-16... a co miesiąc mam monitoring..... Do tego idzie mnóstwo kasy i już mam jakieś małe zaległości w płatnościach... dlatego nie wiem jak to dalej będzie....

fifka magenta mieszka w szwecji a tu mieszka jej tata i siostra i ma swoje stare mieszkanie ;-)

Hej kobietki:)

MAG POWODZENIA!!!!!!!!

Co tam u Was babeczki? Nie jestemw stanie nadrobić bo korzystam z chwili gdy mały śpi:) Dzisiaj szalał do 2 w nocy. Śmiał się gadał i nie miał zamiaru spać.

Siemano :-)
Iwasku wiem co czujesz Łucja codziennie poświęca czas od 1 do około 3 w nocy właśnie na zabawy i dyskusje w języku ugrofińskim :-) ciężko się dogadać :-)
Co tam u Was słychować? ktoś zaciążył, lub urodził?

reklama
Sun, Danao, Aga dacie radę. Jak się o czymś głęboko marzy to to się dostaje, prędzej czy później :-)

Aga no jak na taką dawkę to euthyrox masz najniższy. Ja miałam po zdiagnozowaniu niedoczynności tsh na wysokości 8,4. Dostałam wpierw euthyrox na tydzień 25 dawkę, a potem przez 3 tygodnie 50, to poziom spadł mi do 1,9 więc sporo.
2,2 taki poziom jest naprawdę jak najbardziej w porządku :-)

Sun kochana, nie możesz się poddawać, bo jak się poddasz, to co do tej pory osiągnęłaś po prostu porzucisz? Nie warto, na bank w sobie masz duuuużo siły, znajdź ją :-)

FASOLCIU, paczka wysłana :-)

Do góry