reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Test robiłam i wyszła jedna kreska, ale może za wcześnie żeby coś pokazał. Albo za bardzo chcę być w ciąży i doszukuję się jakichkolwiek oznak :)
No cóż... nie pozostało nic innego jak tylko czekać na @. Oby się nie zjawiła! :-)

Magenta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybka cc :-) by wszystko dobrze było !!

No ja też już czekam na @ - jakoś się nie poddaje, no ale jakoś zawsze nadejście @ powoduje u mnie smutek... :-(

Jutro idę do diabetologa i zobaczę co mi powie... bo podobno mój podwyższony cukier może powodować trudności z zapłodnieniem...

Eve
podstawa przy staraniach to nie wyszukiwać u siebie objawów ciąży... nie nakręcać się... Ja też myślałam, że szybko zajdę, a tu już idzie 14 cykl.... tak więc spokojnie... oczywiście, życzę szybkiego zafasolkowania....

Ostatnia edycja:
Magdalena nie brałam bagażu tylko koszulkę na przebranie,jeszcze zostało trochę moich ubrań u rodziców;-)Magenta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun cukrzyca może powodować trudności z zajściem w ciąże lub jak zajdziesz z utrzymaniem także jak będziesz pod opieką diabetologa i jak wyregulujesz cukry zobaczysz że będzie dobrze :*

Macie rację! Nie wyszukiwać objawów, a grzecznie na nie poczekać :) pewnie nadejdą w najmniej spodziewanym momencie :)

reklama
eve i ja cię witam :) cierpliwości kochana i jak piszesz przyjdą z najmniej oczekiwanym momencie, mnie nawet beta z krwi nie wyszła jednak byłam w ciąży mam obok w łóżeczku już swoją księżniczkę także róbcie co macie robić :-D a fasolka się pojawi za co trzymam &&&&&&&&&&&

Do góry