reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

MAGENTA leży właśnie na porodówke, wywołują jej poród, po czym leci na cc. Dziś będzie mamusią. TRZYMAJCIE KCIUKI!!!

reklama
Miq to milutko ze strony Twojego małża ;-) a Ty na siebie uważaj! no i mam nadzieję, że nie masz zbyt dużo bagażów!

A my już z Bartusiem na nogach od 7 rano :dry: no ale teraz czekam na śniadanko bo gotuję sobie paróweczki a potem pójdziemy z Toskiem przed domem posiedziec bo jakoś nie mam weny ubierać się na spacer dzisiaj

Magneta no to wszystkiego najlepszego życzę!!!! :*:* trzymam mocno kciuki :* no i w końcu wszyscy się dowiemy kogo nosiłaś 9 miesięcy pod serduszkiem :-)

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim!
Jestem tu nowa, ale cieszę się strasznie, że tutaj trafiłam! Jestem świeżo upieczoną mężatką i bardzo, ale to bardzo chcemy mieć z mężem dzieciątko.
Niestety na czas wesela musiałam brać tabletki anty, bo akurat @ wypadła by mi w samym środku imprezy ;/ 29 kwietnia przerwałam branie ich, nawet nie wzięłam listka do końca ( to było drugie opakowanie). Od tego czasu kochamy się bez zabezpieczenia. Od dwóch dni rano mam mdłości i chodzę siku co 1,5-2 godzin. Czy istnieje szansa, że zaraz po odstawieniu miałam dni płodne i mogłam zajść?

MAGENTA TO CZEKAMY NA DOBRE WIEŚCI :-) TRZYMAM KCIUKASY

Kochane dziewczynki... jestem średnio 5 dni przed @, i już wiem, że nie ma fasolki... bo niestety czuję się dokładanie tak jak na @.... nawet mnie (.)(.) nie bolą... Tak więc znów lipa....

eve
a który to jest Twoj dzień cyklu????? i jak długie masz cykle....??

Ostatnia edycja:
No właśnie trudno mi to stwierdzić, bo brałam dwa opakowania tabletek pod rząd (bez przerwy) z tym, że to drugie tylko zaczęłam bodajże 3 tabletki wzięłam. 29 kwietnia przestałam brać, a 2 maja miałam lekkie krwawienie, które raczej okresu nie przypominało. Ciemno brązowa wydzielina, której raz było więcej a raz mniej. I właśnie dlatego tak ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć na temat mojego cyklu :(

No właśnie trudno mi to stwierdzić, bo brałam dwa opakowania tabletek pod rząd (bez przerwy) z tym, że to drugie tylko zaczęłam bodajże 3 tabletki wzięłam. 29 kwietnia przestałam brać, a 2 maja miałam lekkie krwawienie, które raczej okresu nie przypominało. Ciemno brązowa wydzielina, której raz było więcej a raz mniej. I właśnie dlatego tak ciężko jest mi cokolwiek powiedzieć na temat mojego cyklu :(

No to w tej sytuacji trudno cokolwiek powiedzieć... bo wiesz szansa na dzidzie zawsze jest kiedy się nie zabezpiecza... ale u Ciebie mógł organizm troszkę zgłupieć przez to odstawienie tabletek i cykl się wydłużył.... A może po prostu zrób test ciążowy....
Skoro 2 maja miałaś jakieś krwawienie to może jednak to był okres... tak więc albo zrób test, albo poczekaj na okres...

reklama
Do góry