reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun7

Dziękuje bardzo no jak by sie udało to fajnie by było a jak nie to życie dalej idzie :)
Raz mi sie zdarzyło ze nakrecona bylam jak ruski czajnik okres zaczął mi sie spóźniać etc zrobiłam test i kuku negativ przytłoczyłam sie tylko tak więc trzeźwe i zdrowe myślenie.

Powiem wam że dzisiaj to mój spacer do pracy deszczowy był a do przejścia mam w jedną stronę 4 km pieszo:-(.... więc gdzie ta wiosna sie pytam ... ;p

Grzanka no to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

Sun ja wiem jak to jest z tymi zwolnieniami, ale czasem są rzeczy ważne i ważniejsze niestety, a jak nie wyleczysz tego teraz to potem i z miesiąc cię może nie być, także jak coś marsz do lekarza. Zrób też sobie w domu syropek siekierkę z miodu, cytryny i spirytu nie zaszkodzi a może pomóc.

Lamia no to co pisałaś akurat wczoraj było i do tego z pampersa też coś, jakaś tam pieluszka itp, ale oni dają co zajęcia coś. na pierwszych które prowadziła pani z fitnesu o ćwiczeniach dawała karnety dla nas i męża do klubu na cały dzień opena. dwa zajęcia opuściliśmy ale też dawali jakieś butelki, próbki i inne rzeczy.

Ostatnia edycja:
Grzanka, no objaw ciekawy :) a wcześniej nie testowałaś? Skoro u Ciebie w pracy tak jest, to lepiej wiedzieć. I jeszcze jedno, bo zapomnę znów. Nie boisz się być w ciąży przed ślubem? Nie chodzi mi o ludzkie gadanie, a o rzeczy typu samopoczucie, sukienka, która może stać się za ciasna i takie cuda. Bo ja bym się bała, dlatego zresztą przed ślubem dwa miesiące nic nie było.

Neciuszka ja wiem, że są rzeczy ważne i ważniejsze, no ale takie jest życie.. ja nie mogę sobie pozwolić na to, aby zostać bez pracy... Na jutro się zapisałam do lekarza i zobaczę co mi powie... jak coś to idę na L4

Grzanka, no objaw ciekawy :) a wcześniej nie testowałaś? Skoro u Ciebie w pracy tak jest, to lepiej wiedzieć. I jeszcze jedno, bo zapomnę znów. Nie boisz się być w ciąży przed ślubem? Nie chodzi mi o ludzkie gadanie, a o rzeczy typu samopoczucie, sukienka, która może stać się za ciasna i takie cuda. Bo ja bym się bała, dlatego zresztą przed ślubem dwa miesiące nic nie było.

Pracuje w zakładzie foto kasty z papierem fotograficznym są dosyć ciężkie do tego chemia ... rózne środki mocne do mycia poszczególnych części maszyny to wszystko jest feee dla kobiety w ciązy .

Nie ... jak będzie to sie ucieszmy :) Wszystko jest do ogarnięcia tak naprawde to na organizacje ślubu mamy zaledwie 3 miesiace... uważam że wszystko jest do zrobienia :) Wszystko zależy od postawy kobiety jak będzie wylądać kobieta podczas ciązy, szkoda że nie idzie tego przewidzieć mojej siostrze zostaly sie tylko 3 miesiace do rozwiązania a po niej nic nie widać by w ciązy była....
Więc ciekawe jak by u mnie było .

zafasolkujęodzaraz Witaj :)

reklama
witam moje panie ja dzis siedze w domu nie ruszam sie na krok, pada ciemno mokro a mi glowa peka, antybiotyk jak narazie nie przynosi ulgi... musze sie dzis zebrac i zaczac szykowac w 1 miejscu rzeczy do szpitala bo ja nadal w lesie z ta torba...
milego dnia

Do góry