witam się już jako mężatka![]()
miałam wejść wczoraj ale padłam na twarz po pracy
Zacznę od tego że ślub i wesele to było coś czego życzę każdej kobiecie!! TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIUDo kościoła przyszło dużo dużo osób, z gości weselnych nie odliczyła się jedna osoba także byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Pomimo kilku wpadek np. godzinnego opóźnienia przez moich teściów bo zgubili się z kościoła na sale
haha , nic ani nikt nie wyprowadził mnie z równowagi. Sale wybraliśmy mega zajebistą - już teraz wiemy ze na chrzciny wybierzemy tą samą. obsługa dbała o każdy szczegół , wszyscy goście czuli się jakby byli "jedynymi" gośćmi.manager był przez całą imprezę i wszystko kontrolował. Orkiestra no cóż jedyne czego mogę im życzyć to więcej niż stu lat żeby mogli zagrać na milionach wesel
![]()
Dołączam kilka fotek robionych przez rodzinę, od fotografa będziemy mieli za miesiąc a nie chce Was tyle trzymać !Zobacz załącznik 440135Zobacz załącznik 440136Zobacz załącznik 440137Zobacz załącznik 440138Zobacz załącznik 440139Zobacz załącznik 440140Zobacz załącznik 440141Zobacz załącznik 440142
Olcia pięknie wyglądałaś... Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)
A ja nadal się męczę z tym zapaleniem płuc... no niby jest lepiej i chodzę już do pracy, ale nadal dyszę jak gruźlik... i od wczoraj czuję jakiś dziwny ból w nerkach (tzn. chyba w nerkach bo z tyłu na plecach i tak bardziej po boku, a nie na środku... i to zwłaszcza lewa strona).
Ostatnia edycja: