reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam się już jako mężatka :)
miałam wejść wczoraj ale padłam na twarz po pracy :)
Zacznę od tego że ślub i wesele to było coś czego życzę każdej kobiecie!! TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU :) Do kościoła przyszło dużo dużo osób, z gości weselnych nie odliczyła się jedna osoba także byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Pomimo kilku wpadek np. godzinnego opóźnienia przez moich teściów bo zgubili się z kościoła na sale :D haha , nic ani nikt nie wyprowadził mnie z równowagi. Sale wybraliśmy mega zajebistą - już teraz wiemy ze na chrzciny wybierzemy tą samą. obsługa dbała o każdy szczegół , wszyscy goście czuli się jakby byli "jedynymi" gośćmi.manager był przez całą imprezę i wszystko kontrolował. Orkiestra no cóż jedyne czego mogę im życzyć to więcej niż stu lat żeby mogli zagrać na milionach wesel :)
Dołączam kilka fotek robionych przez rodzinę, od fotografa będziemy mieli za miesiąc a nie chce Was tyle trzymać !:p Zobacz załącznik 440135Zobacz załącznik 440136Zobacz załącznik 440137Zobacz załącznik 440138Zobacz załącznik 440139Zobacz załącznik 440140Zobacz załącznik 440141Zobacz załącznik 440142

Olcia pięknie wyglądałaś... Jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

A ja nadal się męczę z tym zapaleniem płuc... no niby jest lepiej i chodzę już do pracy, ale nadal dyszę jak gruźlik... i od wczoraj czuję jakiś dziwny ból w nerkach (tzn. chyba w nerkach bo z tyłu na plecach i tak bardziej po boku, a nie na środku... i to zwłaszcza lewa strona).

Ostatnia edycja:
reklama
sun jak ty masz zapalenie płuc to nie za szybko poszłaś do pracy? żebyś tego nie przechodziła sobie tylko. jak masz weekend wolny to może powinnaś jutro zaraz po pracy bańki sobie zaserwować i wygrzać je do poniedziałku.

Neciuszka ja chyba pójdę na zwolnienie jak przez weekend mi nie przejdzie... ale dziś i jutro muszę być w pracy.... Tylko wiesz u mnie w pracy jest tak, że jak się idzie na zwolnienia to jest to bardzo źle widziane... i najczęściej takie osoby są zwalniane...

A jak ty się czujesz kochana???

Ostatnia edycja:
Z zapaleniem płuc powinnaś być w domu i jeszcze kilka dni po skończeniu brania antybiotyku z tym żartów nie ma a jedynie możesz sobie zaszkodzić...
Dbać trzeba o siebie. :)

A ja Dziewczyny sie testuje za dzień lub dwa cosik mi sie dziwnego z piersiami dzieje ni dotknąć a co dopiero po schodach chodzic bez stanika.... :( bolą jak choinka może organizm szaleje no sie dowiemy co z tymi moimi piersiami .....
Dzień dobry :)

Grzanka ja wiem i zdaje sobie z tego sprawę, że to nie są przelewki... no ale takie życie...

Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ;-)

witam i ja

Iwasek: no wspaniały twój Igorek mały przystojniak :-) bużki dla niego

Olcia:
gratuluję jeszcze raz, wyglądałaś przepieknie, i widze na fotkach jakieś tango tańczyliście ?! sto lat młodej parze :tak:

silka she często na facebooku siedzi , a mijenka to nie wiem dawno jeej nie było , dziurka to jak neciuszka pisała

grzanka: trzymam &&&&&&&& za testowanie

neciuszka: a jakie prezenty dostaliście?? bo u mnie dawali w zestawie, gazetki Mama dziecko, buteleczkę, próbka sudokremu, i próbka g&g szampon z płynem do kąpieli w jednym i płyta zprzewodnik po karmieniu piersią + jakies tam ulotki

A ja czekam aż mężuś sie obudzi bo głodna jestem a nie lubę jesć sama :no:

reklama
Nic nie szkodzi..
Jestem 3 tygodnie po @, więc albo to dni płodne albo mój organizm świruje ale moja praca jest taka że wole sie testować bo przy mojej pracy to w moment można uszkodzić ciąże..
Proforma wole sie upewnić

Do góry