reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

bardzo ale to bardzo dziękujemy :*:*

co tu się działo jak mnie nie było ??:> bo mam troszkę zaległości :p

a no i noc "poślubną" mieliśmy dwa dni po !! :p normalnie SKANDAL :p

Ostatnia edycja:
reklama
oolcia śliczna panna młoda z ciebie ;-) a fajne polaczenie z różem ;-) GRATULUJE JESZCZE RAZ :-) wszystkiego dobrego na noewj drodze zycia ;-)

a co sie dzialo zbytnio nic ja w poniedzialek mialam ktg jutro ide znowu a w poniedzialek znowu i daja mi skierowanie na wywolanie porodu do szpitala.. bo jakos Amelce sie nie spieszy by wyjsc ;-)
bylo kilka zdjec dzieciaczkow naszych kochanych
necia ma potwierdzona dziewczynke ;-)
dagne i sil mialy chrzciny swoich dzieciaczkow
a wczoraj dalam zdjecie brzucha ;-)

Olcia...ty ksiezniczko! pieknie wygladalas...widze ze odpinana sukienka zdala egzamin:tak: super zdjecia...czekamy miesiac na te zrobione przez fotografa, bo pewnie beda jeszcze piekniejsze:-)
czyli ze wszystkiego jestes mega zadowolona? do ktorej trwalo wesele? mieliscie poprawiny?

Atanku i Milia dziękuję :*

poprawiny mieliśmy w domu, a w zasadzie to poprawiny i poprawiny poprawin :D

no suknia jak najbardziej zdała egzamin ! pomijam już to że wszyscy goście zrobili wielkie WOW ale było to mega wygodne rozwiązanie - w kościele z trenem, do oczepin do ziemi, po oczepinach krótka :D ,

będę musiała jutro się cofnąć do tych wszystkich zdjęć :D a teraz ide spać bo jutro do robotki :p 3majcie się dziewczynki i do jutra :*:*

dobranoc oolcia ;-)milej pracy :*

dobranoc kochane milej nocy bede jutro po ktg ide dopiero na 12;10 wiec zanim wroce troszke to potrwa wiec sie nie stresowac gdzie znikłam ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobryyy :)

Zacznę od tego Olcia :szok: wyglądałaś cudownie, życzę wam samych dni usłanych różami i wielu wielu wspólnych szczęśliwych lat :*

Iwasek zaśliniłam monitor na widok tego kawalera twojego :)

Sil ja wiem co z Dziurką :) żyje żyje tylko zaniedbuje żonę swoją nieco ;)

My wczoraj na tej szkole rodzenia byliśmy dowiedziałam się co nieco :) było o połogu i karmieniu, dostaliśmy prezenty :-)
już nie zaglądałam do was bo okazało się że mąż który miał 1 zmianę wczoraj do 14 potem na 22 na noc szedł więc po powrocie trzeba go było wyprawić do pracy,a potem to już padłam najzwyczajniej.

reklama
Do góry