reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie martw się, będzie dobrze ja też jakoś ten monitoring w święta wielkanocne przechodziłam i miałam podobnie. W 13dc powinno już byc widać czy wsio okej i czy pęcherzyki się przygotowują a 18dc będzie po owu. Jeśli pęcherzyki nie pękną do tego czasy to poda ci lek na pękanie, a przez te 4dni na pewno nic się złego nie stanie :tak:

reklama
Fifka dzięki. Nie sądziłam, że monitoring to taka zabawa. Zgrać terminy to jest jedno. Każde USG u innego lekarza :baffled: W międzyczasie wizyta u kobiety, która zleciła monitoring i dała mi CLO. Nie wspominam już o kosztach bo to jest jakaś kompletna jazda :angry:

heh... a no jest troszkę "piep*zenia" :baffled: ale tak będzie w porządku :tak: monitoring cyklu to jedna z najfajniejszych rzeczy. To rozwieje ci wszelkie wątpliwości czy w twoim owu wszystko okej :-D

Później już nie musisz tego monitorować, wystarczą testy owu. dwa razy monitorowanie wystarczy, bo już będziesz wiedziała jak organizm reaguję. No o ile nie zajdziesz bo z tym CLO jest tak ze na połowe dziewczyn nie działa a druga połowa po 1-2 cyklu zaskakuję :tak:

No właśnie czytałam już o tym - żyję teraz nadzieją :tak:Wiesz jak jest :-D
Tylko boję się, że na mnie nie zadziała, bo ja mam też problem z grubością endometrium - kilka dni przed @ miałam tylko 4,3 mm (norma 11-15 mm). A z tego co czytałam po CLO może być gorzej :baffled: Ale nic to - zakładam że lekarz wie co robi, ja się na tym nie znam ;-)

Miłego dnia Fifcia :-)

reklama
[SUB]Mój gotuje :) Ja nie przepadam za gotowaniem znaczy lubie ale nie jak teściowa jest siedzi patrzy na ręce poucza mówi że źle robie że nie dobre bedzie itp więc odrazu nie chce mi sie gotowac[/SUB]

Do góry