M
mineralnakocica
Gość
Moja teściowa opowiadąła dzis jak z byłą żona mojego wygłupiała sie na gg podrywały facetów na niby że czemu ja se tak nie pożartuje ale nie w tym rzecz i mówie to mojemu co o tym mysle że to bez sensu że ja to bym miała podejzenia jakby on na czacie gadął z jakąś dziewcyzna a on ze kiedys z jakas pisał i że wprost się jej zapytał kiedys tamtej dziewczyny czy ma mokro jak z nim gada . że czasem ona wchodizła na tematy erotyczne a czasem on i że ja to rajcowało a on miał nie raz twardego że szok ( to słowa autentyczne jakie mi powiedział) .
Nie macie pojęcia jak usłyszałam że miał "twardego że szok" jak mnie to zabolało.
Fakt faktem nie był wtedy ze mna ale sprawił mi tymi słowami ból że cuzje jakby mnie serce bolało.
a i potem mówi że lubi zmysłowośc a ona a danka ( cyzli jego zona była ) to ziemia a niebo.
bo wiesz on z zona nie żył zbyt dobrze
przesadzam czy nie?
Nie macie pojęcia jak usłyszałam że miał "twardego że szok" jak mnie to zabolało.
Fakt faktem nie był wtedy ze mna ale sprawił mi tymi słowami ból że cuzje jakby mnie serce bolało.
a i potem mówi że lubi zmysłowośc a ona a danka ( cyzli jego zona była ) to ziemia a niebo.
bo wiesz on z zona nie żył zbyt dobrze
przesadzam czy nie?
Ostatnio edytowane przez moderatora: