reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no ponoc jest tak, ze matka czuje co nosi pod seruszkiem i to co piszecie jeszcze mnie w tym upewnia:-) Mineralna, ja sie wcale nie nastawiam na synka, wrecz wolałabym dziewczynke, po prostu tak czuje, ze to syn i tak jak Fifka mówie odruchowo o dzidziusiu per ON :-)moj mąz strasznie chce syna. jutro sprobuje z tą sodą;-) a na razie się zycze Wam słodkich snów i do jutra :-)

Ostatnia edycja:
Mineralna ja też myślałam ze po co tego tyle... ale u mnie na sali w szpitalu dziewczyny rodziły to już wiem co jest NAPRAWDĘ potrzebne... wole to mieć niż potem męża ganiać...

Nala dobranoc ;*

fifka ta lista co szpital kaze zabrac bo znalazlam na stronie szpitala a ja dodatkowo conieco wezme napewno pomadke do ust ochronna bo mi wysychaja strasznie ;-) i mgielke na twaz ;-) i wode niegazowana do picia ;-)

No tylko ja prywatnie rodze to wszystko dostane oprócz kosmetyków dla mnie i stanika do karmienia , kapci ale dla malca wszystko bo to mam w cenie

Fifka ja nie mam takiej listy,... tzn dla mnei wiele się nie różni poza kilkoma elementami ale dla dziecka mam wziąć tylko kosmetyki do kąpieli, szczoteczkę, pieluchy tetrowe i jednorazowe

to fajnie masz ja na nfz rodze niestac mnie i nawet nie wiem gdzie i jakie sa w poznaniu prywatne placowki... wybralam raszei i tam zostane tam sie urodzilam i bede kontynułowac tradycje ;-) i poznalam pania ordynator bo do dentysty chodzi u mnie ;-)

ide obejrzec serial wiec jak co to dobranoc :*

A ja się strasznie zaczęłam stresować przed tym weekendem... i to nie wcale dlatego, że mam masę zaliczeń ale dlatego, że boję się jak to będzie z tym siedzeniem przez tyle godzin... jak w domu siedzę chwilę w takie prostej pozycji to zaraz twardnie mi brzuch... :-( mam nadzieję, ze nic się przez to nie stanie...

Od jutra zaczynam już 35 tydzień... - jak ten czas leci! Jeszcze 3 tygodnie tylko a potem to niech się dzieje co chce... :-) mogę nawet urodzić za równe 3 tygodnie! Przynajmniej miałabym Oliwierka szybciej w ramionach (tak, tak przekonałyście mnie dzisiaj i chyba zostanie Oliwier bo mąż obstaje tylko przy tym imieniu :-p)

A teraz uciekam spać bo muszę budzik nastawić na 6.30 :dry: dobranoc kochane!! :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry