reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifcia patrz na pokój mojego Leosia :-))) żyrafka ma śmieszny pycholek :p

IMG_1721.jpgIMG_1722.jpgIMG_1723.jpgIMG_1724.jpg

Fasolka gartuluje!!! No i teraz będziesz mogła całej rodzinie pokazać "figę z makiem" :-) tak Ci na hama wmawiali tego chłopca a tu proszę... :-)

Fiona najszczersze kondolencje... ale postaraj się nie denerwować teraz bo widocznie Twój smutek i wszystkie uczucia związane z tą tragedią wpływają na dzieciątko skoro tak Cie brzuch boli. A jak boli to nie ma żartów...

Hej:) jestem tu nowa. Od tego cyklu zaczęłam staranka o córeczkę, tabletki antykoncepcyjne odstawiłam w czerwcu (bralam ponad 6 lat), łykam kwas foliowy, magnez+ wi. B oraz wita-miner, mam nadzieję że się uda, stosuję testy owu ale coś z nimi nie tak bo dziwne rzeczy wychodzą. Przyjmiecie mnie do siebie??

Zafasolkuje GRATULUJE dziewczynki mowiłam ze bedzie dziewczynka nie mylilam sie ;-) :-) super ze wszystko dobrze niepotrzebnie sie tak stresowałas !!

fiona spokojnie bo jak ty zlym humorku to mały tez.. musisz jakos sie pozbierac wspolczuje ci <głaszcze> straty babci wiec jak to jest ja niemam juz zadnej babci ani dziadka.. niestety...

a ja sie obijam ze hej ;-) paznokietki pomalowane ale krzywo kwiatki przykleilam a nie chcialo mi si odklejac ;-) wiec sa krzywo ;-) ale mam dobry humorek przez te buty ;-)

Missbella oczywiscie ze cie przyjmiemy czuj sie jak u siebie pytaj o co chcesz ;-) a ilu dniowe masz cykle regularne ?

magda no no ale fajny pokoik no ja niestety nie umiem malowac a po 2 mam tylko koncik w pokoju swoim ;-) zamiast biurka bedzie lozeczko i komoda ;-)

Ostatnia edycja:
Magda fajne :-D ja ostatnio malowałam pokoik dziecięcy o tak:

P1050020.jpgP1050023.jpg

Zdjęcia tylko zrobiłam przed skończeniem trawy... U siebie chciałam tak tylko kilkoma obrazkami zaakcentować maluszka :-D ale gdybym miała więcej ścian... :cool2:

MissBella co masz na myśli pisząc ze starasz się o córeczkę? To jak zajdziesz w ciaże z chłopakiem to będzie niechciany :no:

reklama
Witam sie i ja :-)
:happy2: wow Zafasolkuje gratulacje dziewczynki :-)
Atan skoro tak dobrze Ci idzie to moze i mi cos przepowiesz;-)
Misbella witaj :-)

Do góry