reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry dzień..

dziękuję Donia za moją chrześnicę ;-) śliczna, ale policzki ma po mnie hahahah :-)

Magdalena dbajcie o siebie :-*

Fifcia piękne to jest, ja Ci pokażę, jaki "mój" Leonek ma pokój :-) on ma malunki na całą ścianę, ale naprawdę wow Twoim zdolnościom ;-)

ja dziś na max. wqrwie.. Nie wiem jak zmusić faceta do wyniesienia zalegających foteli już od kilku dni.. błagania, groźby i proszenie nie pomaga, jeszcze dziś jego szurniety pies potargał legowisko więc cały przedpokój w gąbce.. jak zaczęłam to sprzątać wrócił M. z panelami i czymś tam ( chyba stolik) i na środku pokoju to umieścił wypyszczająć moje mopy wprost w tą gąbkę jak ryknęłam, to poroznosiły po całym mieszkaniu, nawet pod łóżko wlazły.. więc ja sprzątałam i wyciągałam elektryzującą się gąbkę z psów a mój facet lata za jajowatą piłką.. #$%^&&* mać !

reklama
Atanku u mnie też będzie łóżeczko safari z żyrafą :tak: a komodę mam po prostu taką całą ciemną w kolorze łóżeczka (sporo większą niż ta z kompletu) Właśnie przez te łożeczko wpadłam na pomysł z motywem na obrazki :-D

Fajniutkie buty! :tak:

Iwasku ogólnie więcej gadżetów i rzeczy jest dla kobiet niż mężczyzn, nie ważne od wieku :-D

Magda jakbym miała pokoik tylko dla dziecka to bym dopiero zaszalała!! :-D ale niestety mam tylko kącik w salonie... wiec musiałam tak skromniej szaleć :tak: I dziękuję ;*

Mój mężulek poszedł sprzątać i robić kolację (i to jeszcze się ze mną licytuję co zrobi dzisiaj co jutro... ja mu dam :-D) Dzisiaj też teście z okazji świat zaczynają gadać ludzkim głosem :tak: Przychodzili do nas i widzieli ze my tu rewolucję w domu robimy, remonty itp. Teściowa poprała mi fieranki. Teść pozwolił wybrać na allegro nowe zasłonki do salonu "pod choinkę" i po weekendzie jedzie z moim M kupić nam nowy parapet! Niby się buntowałam przed tym, ale skoro mamy nad tym pełną kontrole i sami wybierami to aż grzech nie skorzystać a i oni są szczęśliwi bo uwielbiają "dawać" :-p

Ja też już jestem :-D poczytałam, poczytałam i już wiem co najważniejsze powinnam wiedzieć :-p biorąc pod uwagę, że będzie z tego przedmiotu test jednokrotnego wyboru uważam, że nie ma sensu kuć konkretnie definicji a wystarczy znać ogół znaczenia danego terminu i jak się zobaczy odpowiedzi to zawsze coś w głowie zaświta :-p

IWASKU ja też się głównie opierałam na zakupach internetowych i tak jak piszesz, dużo zaoszczędziliśmy dzięki temu.
Niestety wydaję mi się, że dla dziewczynek jest dużo większy wybór tych różnych śliczności ale chłopca też można wystroić :-)
A ta pierwsza sukienka jest bardzo ładna i wydaję mi się, że odpowiednia na cywilny... chociaż niektórzy do cywilnego idą w normalnej białej sukni ślubnej.

Co do pokoju maluszka to ja choruję na takie literki KOLOROWE LITERKI 3D IMIĘ DZIECKA + PREZENT GRATIS (1979865686) - Aukcje internetowe Allegro

No właśnie! Dlatego mogę sobie chorować... :-p chociaż to zależy jeszcze jak damy na imię bo cały czas się zastanawiamy nad: Oliwier, Marcel i Bartuś :-p chociaż w sumie ilość liter w każdym dość podobna

Witam sie z kazdym z osobna....
Przyszłam troche ponazekac.Podbrzusze boli mnie jak diabli wziełam nospe juz dwa razy ale nic nie przechodzi z tym ze boli tylko jak chodze jak leze to tak jak by nic sie nie stało.

:baffled: babcia moja umarła a ja nawet nie mam jak jechac do Pl na jej pogrzeb..Tak bardzo sie cieszyła ze jestem w ciazy tak bardzo czekała na Remika:-( i sie nie doczekała:baffled:
Bedzie mi jej tak bardzo brakowac...To juz drugi pogrzeb w czasie jak jestem wciazy

Moj M przyjechał tylko na weeked i w poniedziałek musi wracac i ja znow zostane słomiana wdowa.

reklama
Cześć Dziewczynki :-) Byłam u lekarza,jest wszystko ok. Dzieciątko ma dokładnie 18 tygodni i 3 dni. Szyjka jak najbardziej ok. toxoplazmoza ujemna. No i na dzisiaj noszę w sobie DZIEWCZYNKĘ:-):-):-). Mam nadzieję,ze to już się nie zmieni.

Do góry