reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ładne... :-) ja też chciałam na jesień jak już nie mogłam się dopiąć w kurtce ale ta jesień jakaś taka krótka była bo najpeirw było długo ciepło a potem już się zrobiło tak zimno, że wyjęłam płaszcz zimowy :-p

reklama
P1060856.jpgP1060857.jpgP1060858.jpg

Przed następnym weekendem przyjdzie już łóżeczko kupimy nowe biurko i wtedy pokarzę jak wygląda skończony kącik Konradka :-D

Naprawdę ślicznie! ja po weekendzie spróbuję najpierw naszkicować tą moją ciuchcię na kartcę i jak wyjdzie to będę przenosić na ścianę :-p

Uciekam troszkę się pouczyć... :dry:

Ostatnia edycja:
witam buty kupione ale inne niz upatrzone bo tamte pani powiedziala ze mi przeciekna na zime...
a w innym sklepie znalazlam buty i wnie zlazlam i nie zgadniecie za ile az bylam w szoku ze po drodze do rosmana poszlam i kupilam lakier do paznokci paczke chusteczek dla dziecka w pudelku wyciaganym ;-) i zmywacz i zel do kapieli ;-)
a oto buty :
Zobacz załącznik 415098Zobacz załącznik 415099

a ciuszki posegregowane w paczki paczka 56, 62, 68,74-80 i 90+ takie mam rozmiary najwiecej mam 62 ;-) a p.s. rozmiar 62 czasem wiekszy niz 74 niewiem czemu... nierowna numeracja...

fifka wowwwwwwwwwww ale ty masz talent slodziasto pasowalo by mi do lozeczka bo mam safari i komode safari ale u mnie w kąciku bedza zabki ;-) przyklejone ;-) i napis Amelia

Fifka...powtórzę się ŚLICZNIE:-)

Atan to zakupy udane i humorek zapewne poprawiony po układaniu ciuszków:)

A mnie siostra zaprzęgła do pomocy w szukaniu sukienki do slubu. Biorą tylko cywilny i szuka czegoś odpowiedniego.
Mnie sie podoba ta pierwsza:)
Sukienki na wesele - Galeria-Mody.com.pl, Sukienki na wesele

Raaaany dla dziewczynek jest tyle śliczniusich rzeczy :tak: Nic tylko kupować!!!!!
http://allegro.pl/eskimoski-muklukie-kozaczki-0-3-m-i1988131103.html

No mojemu synkowi zdecydowanie w różu byłoby nie do twarzy :szok::-D

Ostatnia edycja:
no zebys wiedziala humor mam ;-) czekam az paznokietki wyschna i robie amdziu bo zglodnialam ;-)
ale szczesliwa jestem ;-) z ciuszkami to tylko segregacja by latwiej potem prac partiami ;-) i prasowac okaze sie mniejsz lub wieksze to po prostu na strych cala szuflada ;-)spowrotem do siatki ;-)

jaka ladna ta sukienka i wcale nie taka droga wow ;-) zdolna jestes w szukaniu ;-)

reklama
hehe kwestia wprawy :-D Większość rzeczy dla maluszka znalazłam w necie , porównałam z cenami sklepowymi i powiem CI ze zaoszczędziliśmy duuużo kasy. Warto poszperać:-)

Do góry