reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

23 rok mi leci TŻ 24 skończone :) poszukuje wielu rzeczy, w tym instynktu macierzyńskiego :) ale najpierw trzeba przejść przez zaręczyny i śluby, rodzina tż baardzo religijna :)

reklama
Mnie na pewno nie zaszkodzi :) ja z tych długodystansowych.. wolę wiedzieć do mnie czeka :) chociaż praktykę w przewijaniu, noszeniu, bujaniu, ząbkowaniu mam :) Opiekuję się pewnym smykiem już ponad rok :)

a wiec wsystkie moje kochane zaczynamy rowno starania arleada jestesmy na ym samym etapie.ciekawe jak sie potocza u mnie w tym cyklu moze byc ciezko bo moj ma delegacje by nie trafila w owulke

Paulinko przykro mi, ale wiesz, to nawet lepiej, zrobić ze sobą porządek teraz a nie jak już się będzie w ciąży to wtedy duży problem.
Ja dziś idę do laboratorium porobić badania zanim zjawie się u endokrynologa.
Poza tym kochana, to też dobry znak, że zajść w ciążę możesz.

BigChild ja Cię chyba psami poszczuje i pognam z tego tematu, naczytasz się naszych smutów a potem będziesz sama się denerwować niepotrzebnie! Kobitko pooglądaj sobie programy o dzieciach i ucz się już.

Madziu wiesz, jak już masz zaawansowane doświadczenie w opiece nad małym dzieciątkiem, to strach przed ciążą będzie mniejszy. Aż sama się zdziwisz :-)

Kwiatuszku oczywiście, że się staramy ;-) razem a coo! U mnie ostatni dzień @ więc może jutro się pobawimy, ale to może, trochę faceta w niepewności trza potrzymać.

Paulinko przykro mi, ale wiesz, to nawet lepiej, zrobić ze sobą porządek teraz a nie jak już się będzie w ciąży to wtedy duży problem.
Ja dziś idę do laboratorium porobić badania zanim zjawie się u endokrynologa.
Poza tym kochana, to też dobry znak, że zajść w ciążę możesz.

BigChild ja Cię chyba psami poszczuje i pognam z tego tematu, naczytasz się naszych smutów a potem będziesz sama się denerwować niepotrzebnie! Kobitko pooglądaj sobie programy o dzieciach i ucz się już.

Madziu wiesz, jak już masz zaawansowane doświadczenie w opiece nad małym dzieciątkiem, to strach przed ciążą będzie mniejszy. Aż sama się zdziwisz :-)

Kwiatuszku oczywiście, że się staramy ;-) razem a coo! U mnie ostatni dzień @ więc może jutro się pobawimy, ale to może, trochę faceta w niepewności trza potrzymać.

Miejmy nadzieję, mnie jako tako opieka nie przeraża bardziej samo przechodzenie ciąży :) na razie jestem antykoncepcyjna :) ale będę podczytywać i rozszyfrowywać te wszystkie skróty :D już kilka zdołałam rozszyfrować :)

a tak pak pytanie z innej beczki czy którejś z Was udało się zajść po tabletkach i w jakim czasie :) oczywiście bez wspomagania farmakologicznie :)

Miejmy nadzieję, mnie jako tako opieka nie przeraża bardziej samo przechodzenie ciąży :) na razie jestem antykoncepcyjna :) ale będę podczytywać i rozszyfrowywać te wszystkie skróty :D już kilka zdołałam rozszyfrować :)
Wiesz, ja nie byłam jeszcze w ciąży, ale jeśli ktoś czeka na dzidziusia to okres ciąży jest najpiękniejszym momentem w życiu kobiety. Zobaczysz przekonasz się sama ;-)

Hej,

A ja myslałm, że to ja tutaj taka jedyna jeszcze nie w 100% starająca:), ale milo słyszec ze nie tylko ja tak do przodu jestem:) P A to że wciąga to się podpisuje rekami i nogami:) Zarówno forum (chociaż sama nie mam sie czym jeszcze za bardzo dzielić to i tak wchodze tu kilka do kilkunastu razy dziennie:))jak i chec zafasolkowania. Ogólnie to ciagle jestem pod wrażeniem tego ze chec posiadania dziecka pojawiła się u mnie tak niespodziewanie i z taką siłą. Zawsze lubiłam i chciałam miec dzieci, ale uczucia jakich teraz doswiadczam są dla mnie zupełnie nowe:)

Mnie. Ja bralam anty 8 lat odstawilam we wrzesniu i 4 miesiace starania, z czego okolo 2 dochodzenia do siebie. Ale to indywidualna sprawa.

Aerleda babo Ty! :D

reklama
Do góry