reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jak dlugo przed @mialas te plamienia?bo nie mozliwe zeby juz przyszla:no:no trzeba poczekac na wizyte u gina.czuje sie jak bym miala dostac grype stulecia!!miesnie mnie bola,taka ochlapnieta jestem,i ta sennosc!!!!!!!doprowadzi mnie do szalu,tak ostro ze dzisiaj w pracy,polozylam glowe na biurku i chyba zasnelam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)niech ta pogoda sie zmieni!!!!!!

reklama
jak dlugo przed @mialas te plamienia?bo nie mozliwe zeby juz przyszla:no:no trzeba poczekac na wizyte u gina.czuje sie jak bym miala dostac grype stulecia!!miesnie mnie bola,taka ochlapnieta jestem,i ta sennosc!!!!!!!doprowadzi mnie do szalu,tak ostro ze dzisiaj w pracy,polozylam glowe na biurku i chyba zasnelam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)niech ta pogoda sie zmieni!!!!!!
Dzień przed miałam takie plamienia. A może faktycznie masz dostać grypę?

Aelreda, no u mnie było dokładnie tak samo, tylko @ trwała 14 dni no i gin kazał mi odczekać dwa cykle, ale my odczekamy tylko jeden, owulkę miałam w tym cyklu więc mam nadzieję, że w przyszłym wszystko będzie jak przedtem i zaczynamy :D
A jak idziesz prywatnie do endokrynologa, to on Ci nie da skierowania na TSH, tzn da Ci, ale będziesz i tak musiała zapłacić więc równie dobrze możesz od razu iść sobie zrobić prywatnie i z wynikiem do endokrynologa, ja bym chyba tak zrobiła, a jak Ci zleci coś jeszcze, to dodatkowo później zbadasz.

Bella, są całe tematy na forum o mierzeniu temp, zaczynasz mierzyć po okresie, zawsze o tej samej porze, nie wstając z łóżka, termometr wkładasz do pipki ;p
mi się zdaje, że masz plamienia owulacyjne, ja też miałam tak w tym cyklu

reklama
Do góry