reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Eee kobitko co się z Tobą dzieje, że nie chce Ci się bzykać??
W sumie też nie mam ochoty, w końcu teraz nie mogę nawet. Swojego nawet dotknąć nie mogę bo już staje na wysokości zadania. Już zakazałam mu jedzenia żeń szenia. :-D

reklama
moj nic takiego nie je a i tak lazi za mna ze stojaca pała, ale ja nie moge i juz!!! To po tych lekach na pecherzyki mi sie tak popieprzylo

moj nic takiego nie je a i tak lazi za mna ze stojaca pała, ale ja nie moge i juz!!! To po tych lekach na pecherzyki mi sie tak popieprzylo
A pytałaś się lekarza o leki? Czy mają takie skutki uboczne?
Niech Cię facet siłą weźmie, to ponoć na kobiety działa pobudzająco.
Jak drzymałam się w ciągu dnia śniło mi, że bzykałam się ze swoim. Jeszcze trochę a miałabym orgazm senny :-D:-D:-D

On sie mnie boi heheheeh, nie wezmie mnie sila!!!!
hehheeehheh a ja nawet na jawie na orgazm w tym cyklu nie licze.
mowilam gince pokiwala glowa wysluchala i chyba zostalam olana tak naprawde!!! Dalej nic nie wiem

To dzwoń do innego gina i zapytaj. A info dla Twojego, niech spróbuje to się przekona czy może czy nie.
Trochę więcej ognia w sypialni się przyda :)

Mój jak się zanudzi bierze mnie od tyłu na szpiega. Ścielę ja łóżko, on w piżamce zachodzi mnie po cichaczu od tyłu i czuje tego jego drąga...ehh.
I jeszcze zdziwił się, że od tygodnia nie mam ochoty na seks.

Ostatnia edycja:
heheheh tu gdzie mieszkam jest tylko dwoch polskich ginow w tym jeden raz na dwa tyg podobno i jest facetem wiec omijam z daleka.
heheheheheh moj tez mnie zachodzi od tylu, od przodu,ale co zrobic jak ja nie moge sie przemoc

Ostatnia edycja:
heheheh ty juz lepiej idz spac!!!!! Problem polega tez na tym ze nie pije alkoholu, bedzie wiec ciezko w tym cyklu :sorry: ale jakos dam rade...

reklama
Hej kochane! Co to za podłe humory? Amalfi przywołuje Cie do porządku :tak:. Bierzesz ten durny lek, ktory niszczy Twoj optymizm, wiec bierz sie za swojego i dawaj czadu, co by juz tego swinstwa jesc nie trzeba bylo. trzymam za Ciebie &&&

Do góry