reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kurde bladziochy, ale idz do gina moze sie cos dowiesz. Szkoda ze bety nie znasz jaka byla, to najlepsze porownanie,. W kazdym razie trzymam &&&&&&&&&&

Kurde bladziochy, ale idz do gina moze sie cos dowiesz. Szkoda ze bety nie znasz jaka byla, to najlepsze porownanie,. W kazdym razie trzymam &&&&&&&&&&
Dlatego jutro lekarz. Nie nastawiam się optymistycznie bo jak wyjdzie tak jak z resztą zawsze wychodzi czyli źle, wolę się już nie dołować i być pesymistką.

aerleda:wściekła/y:!!!!!!! Ty na mnie nakrzyczalas tam wczesniej!!! Szok:szok:!!!! masz sie ruchac i ruchac i ruchac;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I idz do tej ginki niech ci cos przepisze pzrebada itd zeby kolejna ciaze donosic!!! Moze to tez byla biochemiczna, nie znam sie na tym, moze nie bylac w ciazy, moze nadal jestes~!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
bigchild fajna beta zazdroszcze jeszcze raz

aerleda:wściekła/y:!!!!!!! Ty na mnie nakrzyczalas tam wczesniej!!! Szok:szok:!!!! masz sie ruchac i ruchac i ruchac;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I idz do tej ginki niech ci cos przepisze pzrebada itd zeby kolejna ciaze donosic!!! Moze to tez byla biochemiczna, nie znam sie na tym, moze nie bylac w ciazy, moze nadal jestes~!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
bigchild fajna beta zazdroszcze jeszcze raz
Amalfi Ty mi tu przestań z optymizmem chodzić bo śmiać mi się chce, ale nie mogę się zaśmiać do jutro, do wizyty i giny!
Potem będę albo się śmiać albo płakać, jedno z dwojga :p
Oj i będę krzyczeć dalej, aż sama nie zafasolkujesz wredotko jedna!!

No mnie do smiechu tez tak srednio aerleda, ale jak zaszlas raz to zajdziesz drugi!! Ja zaczelam teoretyczne plodne powinnam sie ruchac a spie i jem na zmiane a o bzykaniu nawet nie chce mi sie myslec!!

heheeh to fakt, gdyby nie to, ze skonczyla mi sia @ to bym tez tak pomyslala i gdybym nie byla na usg itd a w tym cyklu jeszcze sie nie bzykalalm

Ostatnia edycja:
reklama
no moj chetny od paru dni heheh chodzi z twardym ptakiem ktory od czasu do czasu mi pokazuje a ja go splawiam jak moge bo na haslo sex wymiotowac mi sie chce!!! A uwierz mi ze w zeszlym cyklu juz dawno bym go bzyknela i to dwa razy!!!!!!! Na moim wykresie zawsze pelno serduszek bylo zaznaczonych a w tym cyklu moze sie przemoge ze 3 razy w plodne:-(

Do góry