reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aelreda wypłacz się to pomaga ja też ryczałam przez godzinę w łazience aż brakło mi łez i siły a później tylko smutek został i słowa lekarza że jak dostanę krwawienia tzn że mam uznać za normalny okres a już tyle nie będę smutków tutaj dawać trzeba się cieszyć z nowych fasolek żeby nam rosły zdrowo :) :-)
Ale wiesz co najgorsze...zawsze jakoś twardo się trzymałam, a ten cały falstart po prostu tak okropnie mnie dobił jak nigdy. Ryczę od wczoraj prawie cały czas.

Nie chce wyjść na jakąś płaczkę, także przepraszam, ale dobito mnie wszystkimi szpilkami, jakie można zebrać na całej ziemii.

reklama
Aelreda będzie dobrze co nas nie zabiję to nas wzmocnij umów się na wizytę do lekarza jak ci się skończy @ i porozmawiaj z nim ja zaraz siadam z kartką papieru i spisuję wszystko to co mam się zapytać lekarza żeby mi nic wyleciało z głowy zaczęłam już robić badania na własną rękę toxo i cytomegalię a jeszcze chciałabym zrobić sobie badania hormonalne żeby mieć pewność że jest ok

Dziś aktualnie nie mam siły myśleć o jakiś badaniach. Dobrze, że mój jest dziś w pracy i wraca jutro rano, także mogę owinąć się w koc i siedzieć po ciemku. Tylko myślę kiedy mogę zrobić badanie TSH, jeszcze w trakcie @ czy dopiero po.

Ktoś chce bitą śmietanę?

Ostatnia edycja:
aerleda mozesz sie na mnie powyzywac jak chcesz, nakrzycz albo cos.
I powiem wam ze ja temu nie robie testow nigdy, zeby sie nie rozczarowac pozniej i zeby nie bolalo.
I Wy juz tez nie robcie bo potem niepotrzebnie cierpicie!!!!!! Aerleda zryj te lody zrob se torta i zacznij sie ruchac w nowym cyklu i zajdziesz, bedzie dobrze zobaczysz!!!! U mnie jest znacznie gooooorzej ! Moge sie zalozyc ze zajdziesz przed nami wszystkimi

a wiec u mnie czar prysł wczoraj wieczorem zaczełam plamic a dzis temp nadal 37 w sumie w poprzednim cyklu tez spadła dopiero w 28dc a dzis mam 27dc wiec dupa z pieknego ksiazkowego wykresu

\Aerleda zryj te lody zrob se torta i zacznij sie ruchac w nowym cyklu i zajdziesz, bedzie dobrze zobaczysz!!!! U mnie jest znacznie gooooorzej ! Moge sie zalozyc ze zajdziesz przed nami wszystkimi
Nie będę się ruchać!!! (amalfi Ty zboczeńcu jeden!!!) Już nigdy się nie będę ruchać ot cooo!
I zobaczysz, że w ogóle nie zajdzie i będzie problem z głowy!
I mnie nie wkurzaj, zajdziesz TY! pierwsza ode mnie.

Kwiatuszku głowa do góry, trzymajmy się razem to damy radę.

ale tutaj smutnawo się zrobiło :(

Aelreda, ściskam Cię kochana, wiem co czujesz, wypłaczesz się i żal po trochu minie, zacznie się nowy cykl i nowe nadzieje, zobaczysz kochana, chociaż ja do dzisiaj jestem wściekła, że akurat mi się to przytrafiło, że dookoła laski zachodzą i nic się nie dzieje, ale mamy nauczkę, ja teraz testu na pewno nie zrobię wcześniej niż @ i w dniu @, może jak się będzie z 10 dni spóźniać, to wtedy ;)

kwiatuszku, przykro mi :(

reklama
Jestem po becie. Wynik w 28 dc 123, w 32 dc 497ufff...

Zdjęcie0251.jpgZdjęcie0248.jpg
Dodaje dwa testy, jeden z 28 dc drugi z 32 z popoludnia. Na 1nic prawie nie widac, ale ja to widzialam. Aha i test robilam owu dla doswiadczen, otoz mi TO w ciazy nie wychodzi pozytywny.

Ostatnia edycja:
Do góry