reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
i jeszcze ze 2 porcje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Można powiedzieć, że to druga próba naszych starań, ale nie myslałam,że się uda bo mało przytulania było i cykl uznałam za stratny :-)
Jutro powinnam dostać @ a dzisiaj z czystej ciekawości poszłam i zrobiłam test z nastawieniem na nie i powiem, że się zdziwiłam

Ostatnia edycja:
zafasolkuję Dziękuję i łapę ile się da :) jeszcze raz gratulacje :)

mijenka dziękuję, bo jescze wpadł mi pomysł do głowy kupię te farby i pójdę z nimi do fryzjerki teściowej bardzo fajna babka i poproszę o zrobienie. chyba że ty kochana masz dostęp do takich farbioszek nieco taniej?

neciuszka na pewno w hurtowni fryzjerskiej taniej dostaniesz :tak: bo tutaj faktycznie 20zl plus jeszcze przesyłka plus oksydant albo wizyta u fryzjera to trochę dużo:-(

ZafasolkujęGRATULACJE!!!! A uważałaś ten cykl za stracony:-) Ale fajnie, taki wysyp fasolek:-) Zapodaj dużą porcję świeżuteńkich fluidków, pliiiiiiiissssssss:-):-):-)

Takie moje luźne przemyślenie.... masz kochana odpowiedni nick:-)

Ostatnia edycja:
masz kochana odpowiedni nick:-)
jeszcze fluidki dla Was~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i ja spadam do małżyka,koniec pracy na dziś
u mnie okropna wichura i błyska się do okoła internet zaczyna szwankować.
Do spisania pewnie w poniedziałek :-)
Dobranoc ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zafasolkuję Gratulacje :)

I jeszcze :) Asiol, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Dużo miłości, zrozumienia, szacunku i radości ze wspólnej drogi. Mało problemów, dużo szczęścia i oczywiście Dzieciątka :)

Zafasolkuję co ja widzę!!!! :szok: GRATULUJĘ!!!! Fantastyczne wieści!!!!!

Asiol tobie życzę wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia!! :-D Żebyś doczekała się swojej małej fasoleczki!!

Martocha ja używałam Evry 2 lata ale raczej czułam ulgę po odstawieniu... Bo ciężko znosiłam hormony...

Oparzenie było kilka razy pod wodą i teraz smaruję takim lekiem a oparzenia... ale kurde to obok tej blizny po ostatnim oparzeniu... Mam taką głupią skórę ze zawsze mi blizny zostają... :-(

A dzisiaj mój mały wyjątkowo ruchliwy... przez cały dzień może z dziesięć jak nie lepiej ruchów naliczyłam. A zawsze czułam 1-3 kopniaki. :-)

reklama
Do góry