reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobryyyyy!:-)

Kochane kobitki, na pewno Was nie nadrobię także jeśli któraś z Was by mogła mi streścić co się działo jak mnie nie było to będę wdzięczna, tak dozgonnie...
A ja sama ale tym razem na dłużej, małz na emigracji w Londynie nie wiadomo kiedy wróci i tak nam jakoś zeszło z załatwianiem wszystkiego itd.

A w ogóle tęsknił kto?
ja to juz wytrzymac bez ciebie nie moglam!!:-) pare razy na forum pytalam co sie z toba dzieje, ale nikt nic nie wiedzial. a jak tam dziala CLO? wytrzymujesz jakos, lepiej?
ja wlasnie pokonuje @ gigant, krwawienie mialam niesamowicie obfite, ale powracam do zywych i wierze, ze kolejny cykl bedzie owocniejszy (dajBOZE)...

Fifka...ty sierotko! pod zimna wode szybko!:-)

Malamka...witaj, nie przejmuj sie, w pierwszym cyklu rzadko sie zdarza, ale przeciez takie "proby" sa przyjemne, takze trzymam &&&& za nastepny cykl!!

JESSSSSSSU, u was tez taki upal?

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Malamka :) ja też relatywnie nowa w gronie jestem.. pierwszy miesiąc starań za nami, czy się udało sprawdzimy z M jutro rano..13 dni od owulacji, wiec mam nadzieję że 'styknie' jakby co ;) W Wawce mega upał..a ja cały dzień na Bartyckiej wybierałam pierdoły do nowego gniazdka ;/. W nocy jest uroczyste otwrarcie stadionu :D o 23:00 fajerwerki wypasione mają być

no to takie wahania tez nie sa dobre...ale rzeczywiscie mogloby sie troche chlodniej zrobic...zobaczycie jak pozniej bedziemy narzekac na ZIME :-)

Milia ahahha...myślałby kto żeś tak kobito tęskniła:-D Clo no to zobaczymy czy podziałało bo ja to dopiero 10 testuję. No i następny cykl też biorę tyle, że małża nie ma i clo tylko na owulkę. A co u Cię babo?:-D
Dagne niestety u mnie też skwar niemiłosierny a do tego wietrzysko takie że ho ho. I wszystko mi z balkonu leci.:eek:
Martocha aaa...to &&&&& trzymam:-)

Mijenka o właśnie..Ty moja przyszła fryzjerko. Wiesz jak mnie ostatnio kobita spieprzyła...a weź, tak mnie obcięła że tera nie wiem co zrobić,chyba do końca dotnę.

Dziurko no nareszcie jesteś :)

Witam nową staraczkę :)

mijenka miło cooo? zarobić pieniążki :) też zdarza mi się ale niestety tylko dwa razy w mcu przydałoby się jeszcze coś niecoś. A żebyś ty bliżej mieszkała to byś z tymi moimi włosiętami porządek jakiś zaprowadziła, bo nawet nie wiem gdzie mam iść, jeszcze nie znalazłam dobrej fryzjerki.

Małż ogląda mecz to postanowiłam zajrzeć do was bo jakoś oglądać nie mam ochoty, brzuchol mnie boli :( a wogóle to mam ochotę na spagetti tylko mało co mam w domu z czego sos by zrobić. Zdrzaźniłam się bo mi wifi w nowym tel rano działało a teraz za pieruna nie chce się połączyć.

reklama
Neciuszka witam i ściskam!:-D A jak tam Twoje staranka?

Mijenka fryz miał być czasowy....z jednej strony troszki krócej, lekko ścieniowane a z drugiej dłuższe, też cieniowane a z tyłu MIAŁO BYĆ tyż cieniowane i ładnie miało przechodzić z krótkiego na długie. A JEST wygryzione.
Kuźwa, pokarało mnie bo poszłam do innej fryzjerki bo moja na urlopie ale w takiej sytuacji to chyba trza za jakiś czas iść do mojej po ratunek

Do góry