reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Smaruję się zwykłym balsamem z Yves Rocher, wcześniej się smarowałam oliwkę, teraz też czasem zaraz po prysznicu, wtedy się nie klei

witam po pracy bozie ale upal w poznaniu az sie topilam... i cala kleje...:-( czekam na meza to sie wykapiemy i moze w koncu jakies bara bara bo ja w ciazy mam straszna ochoteeeeee... ide was nadrobic bo przez pol dnia naskrobaly ze hej;-)

Don't forget: beautiful sunsets need cloudy skies...= Nie zapomnij: piękne zachody słońca potrzebują chmur- lepiej to brzmi po angielsku;p Czasami szczęście smakuje mocniej i lepiej gdy przejdzie się przez przeciwności losu. Więc każda porażka powinna nas mobilizować, a problemy motywować do pracy :D pomyślałam,że to inspirujący akcent na dzisiaj ;)

no ale ja mam chciceeee i co ja mam zrobic chociaż cos ze mna nie tak mam gesia skorke i zaczelo mnie mdlic... cos sie dzieje ale nie wiem co.. maz juz jedzie z pracy...

sliczne zdanie :-)

zazdroszcze wam kopniakow bo ja ich nie mam i sie jakos ostatnio martwie czy wszystko oki ...

reklama
ATAN!!! Kopniaki możesz poczuć dopiero koło 20 tygodnia.... ja jestem ewenementem... do tego chudym i bez brzuszka... ale ty na początku 15 tygodnia nie powinnaś się absolutnie brakiem ruchów stresować.......................... bo to się zdarza bardzo rzadko, a tym bardziej pierworódkom... Mi to nawet lekarze nie wierzą że czuje ruchy... choć jestem o tydzień starszej ciąży...

Spadam spać bo się jakoś źle czuję.... Dobranoc ;*

Ostatnia edycja:
Do góry