reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
pychota :-D a jakie przyprawy do tego? sobie pozwolę i może wykorzystam Twój przepis na niedzielny obiad:-D

Czosnek, delitkat do mięs, zioła prowansalskie, papryka, trochę soli, pieprzu :) wszystko wrzuciłam do jednej blaszki to przeszło tymi aromatami nawzajem. Objadłam się jak nie wiem właśnie :) do tego zrobiliśmy sobie sos czosnkowy.

Ale się zmordowałam, ale wszystko posprzątane, tylko prasowanie zostało.

Oooo..widzę, że tu o niedzielnych obiadach już temat. Ja już pół niedzielnego obiadu mam przygotowane, czeka do jutra w lodowce.

Ale się zmordowałam, ale wszystko posprzątane, tylko prasowanie zostało.

Oooo..widzę, że tu o niedzielnych obiadach już temat. Ja już pół niedzielnego obiadu mam przygotowane, czeka do jutra w lodowce.

Ja dziś narobiłam tyle że w sumie na jutro i będzie ;) za to ciasto się nie uchowa bo już pół nie ma po testach mojego męża ;)

Chyba mi hormony głupieją nieco bo wstałam rano i mnie nieco na twarzy wysypało :(

A ja z racji tego, iż małż dziś w pracy i nie ma za bardzo kto jeśc obiadu to się ograniczyłam do kanapek. I zapomniałąm, że jeszcze dziś muszę zrobić modrą kapustę, żeby do jutra się przegryzła elegancko.

Neciuszka a jaką tą tarte robiłaś? Może bym sie wprosiła....:-)
Hormony z racji PMS?

A ja z racji tego, iż małż dziś w pracy i nie ma za bardzo kto jeśc obiadu to się ograniczyłam do kanapek. I zapomniałąm, że jeszcze dziś muszę zrobić modrą kapustę, żeby do jutra się przegryzła elegancko.

Neciuszka a jaką tą tarte robiłaś? Może bym sie wprosiła....:-)
Hormony z racji PMS?

A zwykła na francuskim cieście z jabłkami, a za tydzień zrobię tą od ciebie bo nie miałam masła i cytryny tak to jest jak poganiają na zakupach ;) zapraszam póki jest co zjeść :) a hormony to nie mam pojęcia, możliwe, że PMS @ wypada mi na 17tego

Neciuszka to który Ty dziś masz dzień cyklu? Bo wiadomo..może to implantacja i Ci oraganizm szaleje..Broń Boże kochana Cię nie nakręcam ale wiesz jak jest...

No a za mnie moje drogie kobity trzymać kciuki, póki co nie za staranka(choć za to oczywiście też) ale za CLO, bo od jutra zaczynam znowu brać a ja mam straszne jazdy po nim

hihi ja mam niedzielny obiad z glowy tata ugotuje hihi a ja sobie odpoczywam:p wywalilo mnie z neta:(
Mijenka hehe nie chciala bys miec u mnie praktyk hehe:p bo mimo ze jestem mila to i wymagajaca hehe i marudna jak trzeba no ale pewnie z praktyk bys 5 miala hehe po znajomosci:)

reklama
Jakoś 18 dzień, 3 dni temu miałam owu. Ogólnie wczoraj wieczorem miałam jakieś maleńkie plamienie dosłownie kropelkę jakąś, dziś jak wstałam to mi się w głowie zakręciło i przeszło po jakiejś godzinie potem wszystko było ok no i mnie wysypało nieco na twarzy. Nigdy jeszcze mój organizm nie miał takich jazd. Ogólnie czuję się nieco zagubiona bo jeszcze nigdy tak nie miałam i nie bardzo wiem co się dzieje ze mną teraz ;)

Do góry